Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Αυτές οι ώρες είναι του Αλέξη...

Σήμερα το πρωί, περίπου 400 μαθητές από το Αιγάλεω απέκλεισαν την διασταύρωση Ιεράς Οδού και Θηβών. Φωνάζοντας "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων και για πάνω από μισή ώρα διέκοψαν την ροή της κυκλοφορίας και στις δύο οδούς.


Αυθόρμητα, ξεκίνησε πορεία επί της Θηβών προς την διαστάυρωσή της με την Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε κλείσιμο τον δρόμων για περισσότερη από μία ώρα. Στήθηκαν οδοφράγματα σε όλες τις εξόδους.



Μετά από κοινή συνεννόηση δημιουργήθηκε ξανά μπλοκ το οποίο κατευθύνθηκε μέσω της Θηβών και της Ιεράς Οδού προς το Ά Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω στην διασταύρωση των οδών Παπαναστασίου και Κοραή. "Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει" φωνές και χέρια "οπλισμένα" με πέτρες, ξύλα και οργή. Στο τμήμα έγινε επίθεση με πέτρες και σπάστηκε η πρόσοψη του κτιρίου καθώς και ένα περιπολικό και δύο τζίπ των ΟΠΚΕ. Όπως ήταν φυσικό, οι μπάτσοι δεν έκαναν τίποτε άλλο εκτός από το να κοιτάζουν, μέσα από το τμήμα, τους διαδηλωτές να τους πετάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους και να κάνουν εκκλήσεις για "ηρεμία". Ειρωνεία... Κάποιος πρέπει να τους πει ότι η οργή δεν γνωρίζει ηρεμία και ότι κάθε φορά που θα σηκώνουν τα όπλα τους για να σκοτώσουν, θα παίρνουν και την απάντηση που τους αναλογεί...


Για όσους επιζητούν ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στους δρόμους σε σχέση με την δολοφονία του Αλέξη μπορούν να επισκεφθούν το νεόδμητο μπλογκ της κατάληψης ΑΣΟΕΕ
http://katalipsiasoee.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Google bomb greek police

place this:

pigs murderers

on your sites and blogs

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστές: στελέχη Τράπεζας-Δικηγόρους-Δικαστές σε βάρος των αγροτών
Το σκάνδαλo ξεκινά από το 2004.
Τότε που η Ομοσπονδία Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης λόγω μεγάλων χρεών μπαίνει σε διαδικασία εκκαθάρισης.
Για όσους δεν η ξέρουν η Ομοσπονδία ήταν μια ισχυρή Συνεταιριστική οργάνωση με δικά της εργοστάσια κονσερβοποιίας και αποτέλεσε για πολλά χρόνια πρότυπο συνεταιριστικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με καταγγελία του Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών της πρώην Ομοσπονδίας από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία εκκαθάρισης από την Αγροτική Τράπεζα άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα… που προσβάλουν και προκαλούν !!!
Η Αγροτική Τράπεζα αντί να κάνει εκκαθάριση έστησε μια «κερδοφόρα επιχείρηση» στις πλάτες των πρώην συνεταιριστών.
Ειδικά στελέχη της Αγροτικής Τράπεζας που είχαν αναλάβει την εκκαθάριση πλούτισαν!!!
Πως γίνετε ο παράνομος πλουτισμός.
Η τράπεζα εγκατέστησε κάποιους διαχειριστές, και αυτοί σε πλήρη συντονισμό με άλλα πρόσωπα , και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κατάφεραν “αξιόλογα πράγματα”!!!
Από το έτος 2004 έως σήμερα 2008 αντί να εκκαθαρίσουν την Ομοσπονδία, λαμβάνουν νεα ΔΑΝΕΙΑ από την Αγροτική, και με το πρόσχημα δήθεν της βοήθειας προς το προσωπικό, τους παραγωγούς κλπ., εισπράττουν δάνεια άνετα και με ευκολία.
Ο Γιάννης κερναει ο Γιάννης πίνει.
Ο επικεφαλής της εκκαθάρισης είναι κάποιος δικηγόρος Γκλαβερης..
Επίσης μαθαίνουμε ότι από τα δικαστήρια δήθεν γίνετε έλεγχος, άλλα οι ελεγκτές που διορίστηκαν είναι δικηγόροι, γνωστοί και συνεργάτες του κ Γκλαβερη, οπότε με τον έλεγχο θα κουκουλωθεί κάθε παρανομία των εκκαθαριστών.
Οι εκκαθαριστές λαμβάνουν απεριόριστα δάνεια από την αγροτική τράπεζα, χωρίς κανένα έλεγχο, και έτσι αυξάνουν τις υποχρεώσεις της ομοσπονδίας. Όλα γίνονται δηλαδή  στο όνομα της ομοσπονδίας
Οι κύριοι αυτοί έχουν στήσει ένα πανηγύρι , με εικονικές υποχρεώσεις με δήθεν παραγωγές, δήθεν έξοδα, για τα οποία όλα αυτά πέρνουν δάνεια χωρίς όριο από την αγροτική, και στην συνέχεια μοιράζετε το προϊόν - ο παράνομος πλούτος - σε όλους τους συμμετέχοντες.
Τα δικαστήρια σκόπιμα διορίζουν δικηγόρους όπως το  κ.  Βουρουτζη, και πρώην και νυν συνεργάτη του δικηγόρου κ Γκλαβερη του επικεφαλής της εκκαθάρισης της ομοσπονδίας.
Το κύκλωμα για να λειτουργήσει έχει ανάγκη και τους δικαστές . Για να διορίζουν άτομα δικά τους ως ελεγκτές.
Με παρέμβαση Σανιδα δια μεσου Μπομπολη και Φλωριδη (Εισαγγελεων Θεσσαλονικης) τοποθετειτε ως ελεγκτης ο δικηγόρος Βουρουτζης
_________________
Ακριβώς αυτές τις διαπιστώσεις κάνει  και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΕ.Δ.Υ.Ε):
 
“Στο κύκλωμα συμμετέχουν κ Φλωριδης κ Μπομπολης, κύριος Καμηλαρης, κύριος Βουρουτζης δικηγόρος, ορκωτοί λογιστές κύριος Καρακωστας, καθηγητές πανεπιστημίου κ Γκινογλου, και λοιποί δικαστές ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κατά σύστημα ο κύριος Βουρουτζης τοποθετείτε ως ειδικός ελεγκτής σε οικονομικές διαχειρίσεις, με αντικείμενο έρευνας δισεκατομμυρίων ευρο. Σε κάθε υπόθεση που φροντίζουν οι εισαγγελείς να οδηγούν, και που έχει σχέση με αγροτικούς συνεταιρισμούς, με ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών, με το Δημόσιο, με ΦΠΑ
Το δεύτερο εξάμηνο του έτους 2008, τοποθετείτε πάλι ως ειδικός ελεγκτής στην ομοσπονδία γεωργικών συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο κ Βουρουτζης κατά σύστημα και με εντολές των στημένων Εισαγγελικών λειτουργών, εργάζονται όλοι μαζί για το κοινό συμφέρον.(παράνομος πλουτισμός, περιουσιακά στοιχεία κυρίου Μπομπολη,  Φλωριδη, κλπ)
ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.”
 
 ______________________________________
Το Συντονιστικό της Ομοσπονδίας εδώ και καιρό καταγγέλλει την στημένη διαδικασία και συγκεκριμένα καταγγέλλουν τον ανεξέλεγκτο δανεισμό της ομοσπονδίας από την αγροτική τράπεζα, καταγγέλλουν τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης που διορίζουν ως ελεγκτές σε εκκαθαρίσεις όπως στην ομοσπονδία, πάλι δικηγόρους συναδέλφους και συνεργάτες των εκκαθαριστών .
Με δύο λόγια αυτός που κάνει την εκκαθάριση «ελέγχεται» από Συνεργάτες του. Οπότε… στην πλάτη της Ομοσπονδίας παίζεται ένα παιχνίδι χιλιάδων ευρώ.
Στην παρέα συμμετέχει και υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας και συνδικαλιστής της Νέας Δημοκρατίας.
Μέσα σε μια 5ετία περίπου που διαρκεί η εκκαθάριση έχουν :
Έχουν Λάβει 20.000.000 Ευρώ Δάνεια
Έχουν Εγγράψει ζημιές 5.000.000 Ευρώ
Οι εκκαθαριστές αμείβονται με 100.000 Ευρώ το χρόνο
Και
Διαχειρίζονται την κινητή και ακίνητη περιουσία της Ομοσπονδίας όπως θέλουν….
Και το χειρότερο είναι ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει επέμβει…
Η δικαιοσύνη αρκείται να διορίζει ελεγκτές μέσα από το «κύκλωμα».
Και το σκάνδαλο το καταγγέλλουν όχι μόνο οι πρώην εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας αλλά και οι υπάλληλοι της Αγροτικής Τράπεζας στη Βόρεια Ελλάδα.
___________________
Θα ενδιαφερθεί κανένας δικαστής με @ρχ….
Κανένας πολιτικός με @ρχ…
Δεκέμβριος 5, 2008 Δημοσιεύθηκε από mouxrista | Κοινωνία-Πολιτική, Σεμνά και Ταπεινά, Χτύπημα...τσουκνίδας! | ΑγροτικήΤράπεζα, Δικαστές, Δικηγόροι, Θεσσαλονίκη, Ομοσπονδία, Σκάνδαλο, εκκαθάριση | Ένα Σχόλιο
Ανακοίνωση ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις των αγροτών
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών και τους καλεί πιο μαζικά και αποφασιστικά να αντιπαλέψουν την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τους ξεκληρίζει.
Ταυτόχρονα προτρέπει με τους αγώνες οι μικρομεσαίοι αγρότες να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να βγάλουν χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα, καθοριστικά για τους αγώνες τους και την επιβίωσή τους. Οι κύριοι υπεύθυνοι, για το ξεζούμισμα της αγροτιάς από τους εμποροβιομήχανους, τα μονοπώλια και τις τράπεζες, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν αποτελούν προοπτική και ελπίδα.
«Οι αγρότες πρέπει να απομονώσουν τις διασπαστικές κινήσεις που οργανώνουν και καθοδηγούν γνωστοί αγροτοπατέρες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και στηρίζονται από το δικομματισμό και τα άλλα κόμματα του «ευρωμονόδρομου», με στόχο να εκφυλίσουν τους αγώνες. Πρέπει να συσπειρωθούν στους συλλόγους, τις ομοσπονδίες και την ΠΑΣΥ, για να διεκδικήσουν αγωνιστικά την επίλυση των άμεσων αιτημάτων και να συμβάλουν στην δημιουργία των προϋποθέσεων για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη διαμόρφωση της λαϊκής αντιμονοπωλιακής συμμαχίας, για ριζικές αλλαγές στην οικονομία, για λαϊκή εξουσία. Μόνο έτσι θα υπάρξει ανάπτυξη προς όφελος της εργατικής τάξης και των μικρομεσαίων αγροτών. Μόνο έτσι μπορεί να αναζωογονηθεί οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά η ύπαιθρος» τονίζει το ΚΚΕ.
Δεκέμβριος 5, 2008 Δημοσιεύθηκε από agrolesvos | Κοινωνία-Πολιτική | | Δίχως Σχόλια
ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ, ΚΛΠ. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ OF SOR ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ Κ ΣΑΝΙΔΑ Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, Κ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,
ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. ΩΣ ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Β ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
15-12-2008

Σύντομο ανέκδοτο:

Σύντομο ανέκδοτο:
Φεύγουν οι πυλώνες της ΔΕΗ από το Αιγάλεω