Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

Μια λαϊκή συνέλευση κι ένα υστερόγραφο


Υστερόγραφο:

Έχετε παρατηρήσει προφανώς τα «σχόλια» που κάνουν οι φασίστες εδώ σ’ αυτό το ιστολόγιο σχεδόν σε κάθε ανάρτηση. Ο λόγος που δεν τα «κόβουμε» -μια και αποτελούν σχεδόν όλα επαναλαμβανόμενες βαρετές ύβρεις- δεν είναι γιατί κάνουμε απλώς τις αυτονόητες για αναρχικούς ασκήσεις ελευθερίας. Τα «σχόλια» αυτών των ανθρωποειδών είναι δείγμα του πολιτισμού τους, είναι δείγμα των μαχόμενων εργολάβων της ελληνορθοδοξίας, είναι δείγμα των εκφραστικών ορίων του μισανθρωπισμού.

Στις 30 του Ιούνη το απόγευμα μια ντουζίνα από δαύτους επιτέθηκε στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα. Η επίθεση ήταν αυστηρά οργανωμένη, χρονομετρημένη και με καταμερισμό «εργασίας»: κάποιοι κάθισαν έξω από το στέκι, κάποιοι μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν τους/τις πέντε παρευρισκόμενους/ες και κάποιοι από αυτά τα ανθρωποειδή μαχαίρωσαν δύο συντρόφους. Κάποια στιγμή ακούστηκε «φεύγουμε! ο χρόνος τελείωσε!» και όλοι μαζί αποχώρησαν.

Το νήμα που συνδέει τα «σχόλια» των ανθρωποειδών εδώ στο ιστολόγιο με τα μαχαίρια τους στα Πετράλωνα είναι εξόφθαλμο. Αξίζει να σταθούμε σε ένα και μόνο σημείο της επίθεσης: δύο από τους φασίστες είχαν αναλάβει να μαχαιρώσουν. Καταλάβατε; Ξεκίνησαν την επιχείρηση για να μαχαιρώσουν έχοντας παράλληλα υπολογίσει πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να τελεσφορήσει το έργο τους…

Αν αφήνουμε τα «σχόλια» λοιπόν είναι για να φαίνεται ποια είναι η επιχειρηματολογία που συνοδεύει το αίμα…Το αίμα που στάζει από τα ελληνορθόδοξα μαχαίρια.

Το ότι αφήνουμε τα «σχόλια», ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα αφήνουμε και τα «μαχαίρια»…



Έγγραφο που αποδεικνύει τα αυτονόητα: τη σχέση Πλεύρη και Μιχαλολιάκου με την ΚΥΠ από το 1981 τουλάχιστον. Χαφιέδες; Παρακρατικοί; Διαλέχτε...

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ύφος που μιλάς είναι ανάλογο σε ποιον συνομιλητή απευθύνεσαι..

Όταν έχεις να κάνεις με παρακρατικές συμμορίες μαχαιροβγαλτών που σφάζουν 15χρονα επειδή φόραγαν μπλούζα με την ελληνική σημαία,καίνε βιβλια θυμίζοντας "ιεροεξεταστικές" εποχές, μιλάς ανάλογα..
Για αυτό και οι "φασίστες" (οπως τους αποκαλείται) μπαίνουν και αφήνουν υβριστικά σχόλια,δεν αξίζετε κάτι περισσότερο και κακως που ασχολουνται μαζι σας και σας δινουν και αξια..
αντε παλι στην αφανεια σας,να καψετε κανενα καδο σκουπιδιων για να εκτονωθειται,κανενα αμαξι του κοσμακι..
αα,και μην ξεχνάτε να κολατε αφίσες πάνω σε καδους απορριμάτων,δείχνετε ακριβώς που είναι η θέση της "ιδεολογίας" σας..

Ανώνυμος είπε...

Το τί είναι ο φασισμός έχει διατυπωθεί ιστορικά με μεγάλη σαφήνεια. Μισανθρωπισμός στην υπηρεσία του μεγάλου κεφαλαίου. Το ποιοί είναι οι παρακρατικοί έχει αποτυπωθεί με σαφήνεια στους φακέλους της ΚΥΠ (πράκτορας Μιχαλολιάκος κλπ) όπως και στις ειδήσεις της 2 Φλεβάρη.
Ο φασισμός δεν χρειάστηκε αφορμές για να αιματοκυλήσει την υφήλιο, εσύ φαίνεται όμως ότι χρειάζεσαι αφορμές για να δικαιολογήσεις τον πολιτισμό σας ακόμη κι εδώ στο ιστολόγιο αυτό: "σας γαμούμε τις μάνες", ο "μπάτσος ο αναρχογάμης" κλπ. Κάτι είναι κι αυτό. Έχεις ένα πρόβλημα συνείδησης. Μόνο που δεν στα 'πανε καλά. Οι αναρχικοί δεν καίνε βιβλία, καίνε επιχειρήσεις φασιστών. Μαγαζιά που έχουν πρόσχημα τα βιβλία και τον "ελληνικό" πολιτισμό. Οι αναρχικοί δεν μαχαιρώνουν 15 χρονα αλλά ακόμη κι αν συνέβαινε ποτέ αυτό θα δεχόταν μεγάλη (αυτο)κριτική. Κάτι που είναι εξόφθαλμο από το σχόλιό σου ότι δεν πρόκειται να συμβεί με τους φασίστες. Υπερασπίζεσαι τα μαχαιρώματα της 2 Φλεβάρη, υπερασπίζεσαι τα μαχαιρώματα στα Πετράλωνα, υπερασπίζεσαι τα μαχαίρια, υπερασπίζεσαι την χυδαιότητα των μαχαιροβγαλτών χωρίς να παίρνεις και την ευθύνη των επιλογών αυτών. Κατηγορείτε τους χουλιγκάνους αλλά αντλείτε από την ιδεολογία τους: "αφού μας χτυπήσατε εσείς πρωτοι" κλπ.
Τα "αμάξια του κοσμάκη" δεν είναι οι μερσεντές και οι πόρσε που προκαλούν διαδηλωτές και άμα σε ρωτήσω πότε κάηκε "αμάξι του κοσμάκη" δεν θα μπορείς να θυμηθείς...
Να σέβεσαι τα σκουπίδια γιατί είναι και δικά σου μέσα στον κάδο.
Και να αποφασίσετε αν πρέπει να μας δίνετε αξία ή όχι γιατί δεν χάνετε ευκαιρία να επισκέφτεστε το σάιτ μας και να "σχολιάζετε" κάθε ανάρτηση: με τη βρωμιά και την χυδαιότητά σας...
Στην τρύπα σου τώρα!

Ανώνυμος είπε...

"σας γαμούμε τις μάνες" και "μπάτσος ο αναρχογάμης" δεν τα έγραψα εγώ,χθες είδα πρώτη φορά το blog σας.

Τα συνθηματακια αυτού του στυλ μπορεί να τα γράφετε και οι ίδιοι προκειμένου να δικαιολογείστε στον εαυτό σας και να λέτε να,ορίστε τι γράφουν οι "φασίστες",παμε να τους κάψουμε όλους....
Το ότι "αντιφα" μαχαιρωσανε 15χρονο,χτύπησαν μητέρα με 2 παιδιά επειδή τα μικρά φόραγαν μπλουζάκια με την ελληνική σημαία δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις,απλώς εθελοτυφλείτε η απλά παριστανετε τους "κινεζους"..
Το ποιος είναι παρακράτος άστο φίλε,εδώ στη θεσσαλονικη η αστυνομία σας συνόδευε μέχρι τα γραφεία της χ.α όπου, ενώ φυσικά δεν ήταν μέσα κάνεις, σας άφησε να τα σπάσετε ανενόχλητοι.. για να μην αναφερθώ σε "αντιεξουσιαστες" που πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για σχέσεις τους με αστυνομία και ευπ......
Όσον αφορά τα μαγαζιά του κοσμάκη εσύ δηλαδή δεν τα έχεις δει ποτέ να καίγονται μετά από διαδηλώσεις σας? και δεν μιλάω για "φασιστικές" επιχειρησεις αλλά για απλά μαγαζιά.
Δεν έχεις ακούσει ποτέ τον κόσμο να διαμαρτύρεται ότι του έσπασαν το αμάξι κατά τη διάρκεια ή μετά απο "αναρχική" πορεία??

Ανώνυμος είπε...

Καρντασάκο, εγώ δεν είπα ότι έγραψες εσύ τις συνήθεις βλακείες των ομοϊδεατών σου. Είπα ότι τις δικαιολόγησες γεγονός που τώρα ανασκευάζεις με φτηνό τρόπο. Φτήνεια είναι να ισχυρίζεσαι ότι γράψαμε εμείς οι ίδιοι βλακείες στο ιστολόγιό μας. Φτήνεια που σου επιστρέφουμε μια και ό,τι γράφεις δεν έχει συμβεί καν ή δεν έχει συμβεί με τον τρόπο που εσύ το περιγράφεις.
Εγώ σου απάντησα για το μαχαίρωμα 15χρονου αν έγινε όπως εσύ περιγράφεις, δεν το δικαιολογώ. Εσύ, ωστσόσο, είναι εμφανές από την αρχή ότι διέπεσαι από την κουλτούρα των μαχαιροβγαλτών, κουλτούρα από την οποία δεν μπορείς να αποστασιοποιηθείς γι' αυτό και δεν απαντάς επί της ουσίας. Τι λες, όχι για το ένα μαχαίρωμα 15χρονου που θα μπορούσε να είναι και εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ενός αγώνα, αλλά για τα διαρκή μαχαιρώματα μεταναστών και αγνωνιστών ανθρώπων από ομοϊδεάτες σου;
Σου έγραψα ότι πράκτορας της ΚΥΠ είναι ο Μιχαλολιάκος, αρχηγός μάλιστα των χρυσαύγουλων. Εσύ μπορείς να μου δώσεις ένα όνομα αναρχικού που έχει υπάρξει πράκτορας της ΕΥΠ; Άιντε να δούμε καϊνάρη μου!
Με έχουν "συνοδεύσει" μπάτσοι πολλές φορές σε πολλές πορείες αλλά είναι αλήθεια όχι όπως εσάς την 2 Φλεβάρη.
Κοσμάκη έχω δει στις ειδήσεις να ισχυρίζεται (όλο και πιο σπάνια τελευταία οφείλεις να παραδεχτείς) ότι του έκαψαν το φτωχό του αμάξι, παραδόξως όμως, δεν έχουν βγει στις ειδήσεις η έκταση των επεισοδίων, τα αίτια του γεγονότος, των συγκρούσεων, τα αίτια των οδοφραγμάτων. Γιατί κατεστραμμένα αυτοκίνητα εγώ έχω συναντήσει ως οδοφράγματα στη διάρκεια συγκρούσεων και σε "διάλογο" με την επιθετικότητα των μπάτσων. Για τα άλλα περισσότερες λεπτομέρειες να σου δώσουν αυτοί που συντάσσουν τα δελτία ειδήσεων. Εκεί εξάλλου δεν βλέπεις επιλεκτικά τον "κοσμάκη" να οδύρεται;
Βλέπω η ρητορική σου φτάνει μόνο μέχρι την τραγική μάνα με τα δυο παιδάκια αλλά δεν έχει να πει τίποτε για τα φασιστικά κρεματόρια, τα φασιστικά βασανιστήρια και τον φασιστικό εξανδραποδισμό εκατομμυρίων ανθρώπων. Επίσης μια κι είσαι καρντάσι θα μποσρούσες να πεις μια κουβέντα για τον γεωργιανό μετανάστη που αυτοκτόνησε μόλις προχτές σε φυλακή στα μέρη σου γιατί επρόκειτο να απελαθεί...Μέχρι και ο αστυνομικός διευθυντής συγκλονίστηκε. Ματαιοπονώ ε;

Ανώνυμος είπε...

Θα σου δώσω όνομα αντιεξουσιαστή που 'χει σχέσεις με ευπ αν μου δώσεις και εσύ στοιχεία για ευπ και Μιχαλολιάκο...
Αυτά περί φασισμού άστα,ο φασισμός ήταν ένα ιταλικό κίνημα που η έννοια φασισμός σήμερα δεν εχει καμμια σχέση με το τότε.

Με την έννοια του φασισμού σήμερα αν κάποιοι μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν φασίστες τότε είστε εσείς..

Όσον αφορά τον Γεωργιανό μετανάστη πραγματικά λυπάμαι αν συνεβει κάτι τέτοιο,λυπάμαι όμως περισσότερο τους Ελληνες που πάνε μαχαιρωμένοι στα νοσοκομεία απο Αλβανούς,λυπάμαι τους Έλληνες που αυτοκτόνησαν εξαιτίας των χρεών τους στις (πολυεθνικές) τράπεζες,λυπάμαι τα ελληνόπουλα που μεγαλώνουν μέσα σε γειτονιές υποβαθμισμένες γεμάτες μετανάστες και εγκληματικότητα.
Εφόσον λυθούν τα παραπάνω,τότε θα ασχολειθω και με το τι έπαθε ο κάθε δύστυχος μετανάστης..

Ανώνυμος είπε...

Κάθε έννοια έχει τις ιστορικές της καταβολές.Το να προσπαθεί το ανώνυμο φασιστοειδές να μετασχηματίσει την έννοια "φασισμός" κατα πως το βολεύει είναι η συνέχεια των ομολογουμένως αποτυχημένων ασκήσεων γκεμπελισμού.Δεν θα αναφερθώ στους παλιμπαιδισμούς του στυλ "πες εσυ πρώτα για να σου πω κι εγώ",γιατι υπερβαίνουν κάθε οριο γελοιότητας.
Ο φασισμός ποτέ δεν υπήρξε ως συγκροτημένη πολιτική αντίληψη πέραν ενός σαλατοποιημένου μισανθρωπισμού ενάντια σε καθετι διαφορετικό.Όσο κι αν κοπιάζετε να πείσετε περι της αποστροφής σας στο Κεφάλαιο,πέραν του ότι δεν σας έχουμε δει να κάνεται κάτι γι αυτό τα στελέχη χρυσαύγουλα διατηρούν ουκ ολίγες επιχειρήσεις.Αλλά και ιστορικά ο φασισμός ποτέ δεν αρνήθηκε τη βοήθεια του κεφαλαίου ή μήπως το κεφάλαιο ταυτίζεται με τους εβραίους που σας στερησαν τη γη της επαγγελιας;Αν αυτό πιστεύεις τότε χρειάζεσαι πολλά μαθήματα ιστορίας και αλλα τόσα πολιτικής οικονομίας.Όσον αφορά τον φυρεράκο σας μιχαλολιάκο(ας ανατρέξουμε λίγο στην προέλευση του επωνύμου,θα έχει πολύ γέλιο οταν διαπιστώσουμε πόσο έλληνας είναι κι αυτός)υπάρχει δημοσιοποιημένη μισθολογική κατάσταση της ευπ που αναφέρει το όνομά του.Γκεγκε;Η ιδιοτυπία του φασισμού-εθνικισμού στην ελλάδα(οπου ποτέ δεν είχε κοινωνικη βαση)έχει να κάνει με το εκπληκτικό γεγονός του παντρέματος της ορθοδοξίας με την αρχαία ελλάδα,πράγματα όχι μόνο αντίθετα αλλα και συγκρουόμενα μεταξύ τους.
Όσον αφορά την εμμονή με τους αλβανούς μάθε οτι απο το 1100 έχουν κάνει 10 καθόδους στη δυτικη και τη στερεα ελλάδα(καθοδος σημαίνει πηγαίνω και εγκαθίσταμαι σε έναν τόπο).Ένα τεστ dna θα σου αποδείξει οτι δεν είσαι ψηλός,ξανθος και γαλανοματης.Και αποφάσισε τελικά αν λυπάσαι ή όχι για τον γεωργιανό μετανάστη.Αν περιμένεις να το κάνεις μετά τις εκκαθαρίσεις των απίστων που φαντασιώνεσαι,σε πρόλαβε το κράτος που τόσο ευαγγελίζεσαι,με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και μην μου πεις οτι αυτη την ιδέα δεν την έχει αντλήσει απο ταο παράδειγμα του φασισμού;
Σχέσεις αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς!!!Μαλιστα!Πόσους αντιεξουσιαστές εχεις δει να καταττασονται στα σώματα ασφαλείας; ΚΑΝΕΝΑΝ.Αντιθέτως ξέρουμε αρκετούς χρυσαυγίτες και λοιπα φασιστοειδη.
Περιμένουμε ματαια ωστόσο να παρεις θεση για τις 2 φλεβαρη,για τα μαχαιρωματα στα πετραλωνα,τις επιθεσεις σε ανημπορους μεταναστες, και ολα τα αλλα θρασυδειλα ανδραγαθηματα σας.Αντε πισω στα σκοταδια σας τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Τα στοιχεία που ζήτησες για τον Μιχαλολιάκο και την σχέση του με την ΚΥΠ (μπορείς να προσθέσεις και το έτερον εθνικιστικόν φρούτον, τον Πλεύρη) βρίσκονται ήδη στην ανάρτηση πιο πάνω. Περιμένω τα δικά σου τεκμήρια λοιπόν για τους αναρχικούς πράκτορες(!)...
Η έννοια φασισμός αφορά ένα κλειστό σύστημα ιδεών που βασίζεται στον ρατσισμό και την πατριδοκαπηλεία. Κανένα από τα δύο αυτά στοιχεία δεν αφορά τους αναρχικούς όπως γνωρίζεις...
Τώρα αν εσύ χαρακτηρίζεις φασισμό την κηπουρική ας πούμε είναι δικό σου θέμα (και του ψυχαναλυτή σου προφανώς).
Οι Αλβανοί δεινοπάθησαν το 1992 από τους ελληνόψυχους. Δολοφονίες εν ψυχρώ, ταπεινώσεις, εξευτελισμοί και χυδαία εκμετάλλευση. Δεν θα περίμενες φαντάζομαι να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια...
Οι τράπεζες που ευθύνονται για τις αυτοκτονίες και την εξαθλίωση τόσων ανθρώπων στη χώρα είναι ελληνικότατες! Εκτός αν εννοείς πολυεθνικές τις ελληνικές τράπεζες που θέλουν να επεκτείνουν τις αυτοκτονίες και την εξαθλίωση κι άλλων ανθρώπων στα Βαλκάνια...
Τα ελληνόπουλα να τα λυπάσαι γιατί οι μαλάκες οι γονείς τους τα έχουν κάνει ρατσιστικότερα του δικού τους ρατσισμού. Δυστυχισμένα πλάσματα που δεν μπορούν να απλώσουν τα χεράκια τους για να αγκαλιάσουν άλλα παιδάκια.
Δεν σε έχει ανάγκη ρε ο μετανάστης και καλά θα κάνει να λεηλατήσει τον εθνικισμό σου και να υπονομεύσει τον μισανθρωπισμό σου. Χαρά στο κουράγιο του!
Δυστυχισμένε! Ε, δυστυχισμένε!

Ανώνυμος είπε...

Ποια στοιχεια για το μιχαλολιακο ρε καμμενοι????
Βαλατε μια μαλακια απο το photoshop σας ή κανατε εσεις οι ιδιοι ενα εγγραφο και το χρησιμοποιειται σαν τεκμηριο???
Ελεος δηλαδη ρε μαλακες!!ποσο ηλιθιοι πρεπει να στε?
Στις 2 Φλεβαρη ρε ζωα οι μπατσοι σας εσωσαν απο τους χρυσαυγιτες που σας ειχαν παρει στο κυνηγι και μιλατε και απο πανω???

Ανώνυμος είπε...

http://mavroskrinos.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε,δε σας εδωσε ακομη τη καλοκαιρινη σας αδεια το κρατος και ο αρχηγος;φαινεται οτι σας εχουν σε επιφυλακη για διαφορα μαχαιρο-θεληματα...
Τι δακρυβρεχτο σχολιο!θα μπορουσες ανετα να γινεις ρεπορτερ του πρετεντερη ,του τραγκα του εισαγγελατου,του σομπολου και του καρσιωτη...Βρε τι εγκληματα που κανουν αυτα τα εγγονια των αθεοεαμοβουλγαρο-κομμουνιστοσυμμοριτων!ιδιοι οι παπαπουδες τους!Τι κι'αν αερολογεις και παρουσιαζεις φανταστικες ιστοριες με μαχαιρωμενα 15χρονα,και ξυλοφορτωμενες μαμαδες...Αληθεια,αυτα ποτε γιναν,και που;Γιατι δε τα λες πιο συγκεκριμενα να μας βουλωσεις για τα καλα το στομα,και αρκεισαι σε μια απλη αναφορα;και συ,απο που τα εμαθες;γιατι εγω που συναναστρεφομαι με "αναρχοαπλυτους" δεν εμαθα τιποτα.ακομα και μμε δεν ειπαν τιποτα.και ξερεις πως τρελαινονται για κατι τετοιες ειδησεις οι φιλοι σου οι καναλαρχες.Εκτος κι αν ο "λαικος συνδεσμος χρυση αυγη",σε συνεργασια με την ασφαλεια,κατασκευαζει και ειδησεις μπας και καταφερει να νομιμοποιησει τα μαχαιρωματα των εθνικων τεκνων του.15χρονα ξυλοφορτωμενα,ε;η απολυτη επικληση στο συναισθημα του αναγνωστη!κατι μου θυμιζει αυτο(..."προσφατα η αστυνομια εκανε ολοκληρη επιχειρηση 4 περιπολικα,5 ζηταδες για να συλλαβει 3 νεαρους που εγραφαν "Η μακεδονια ειναι ελληνικη"!!
και ..."Να σου θυμησω μηπως που 10 ανανδροι απο εσας ξυλοκοπησαν εναν ανηλικο επειδη φοραγε μπλουζακι με την ελληνικη σημαια??Το παιδι σταλθηκε στην εντατικη και χαροπαλευε για 10 ημερες!
Οσον αφορα την υποθεση συλληψης 4 παιδιων ηλικιας 15-18 ετων απο την αστυνομια επειδη εγραφαν στους τοιχους "Η Μακεδονια ειναι ελληνικη" να εχεις υποψη σου οτι κατηγορηθηκαν για αναγραφη συνθηματων κατα του κρατους!! και για φθορα δημοσιας περιουσιας και απο οτι φενεται θα περασουν ενα μερος απο τη ζωη τους σε φυλακες ανηλικων,την ιδια ωρα που εσεις ανενοχλητοι βρωμιζετε ολες τις γειτονιες με τα συνθηματα σας και γραφετε μεχρι πανω σε τραπεζες.Φυσικα οπως παντα για εσας η αστυνομια αργει να ερθει.....").Βρε ποσο παρομοια επιχειρηματολογια(;) χρησιμοποιει αυτη η φαρα των εθνικιστων..ουτε ο ιδιος να τα εγραφε!Μεγαλη η εγνοια σας για τους καδους σκουπιδιων φασιστακια.μηπως διαταρασσουμε την οικιακη σας ηρεμια με την απροσκλητη αφισολληση μας;τελειωνοντας,οι antifa δε δηλωνουν αναρχικοι.Μαλλον τωρα τους πρωτο ακουσες βλεποντας τις αφισες τους στο αιγαλεω.Βγηκες απ'τη τρυπα σου λογω ζεστης,και ειπες να ριξεις και καμια φευγαλεα ματια στις αφισες,ε;Οσον αφορα τις σχεσεις μιχαλολιακου-κυπ και τις μπουρδες περι photoshop και εβραικων συνωμοσιων,ψαξε τη συνεντευξη του χαρη κουσουμβρη, πρωην πρωτοπαλληκαρου της χρυσης αυγης στα νεα(ιντερνετ απ'οτι βλεπω εχεις κανε ενα ψαχτηρι στο google),και μετα ελα να αρθρωσεις λεξη ...μεταξυ αλλων,αναφερει:

"Από την΄άλλη, όμως, αποτελούμε το αντίπαλο δέος για τους αναρχικούς. Οταν το κράτος δεν θέλει να εμπλακεί σε συμπλοκές μαζί τους, ουσιαστικά μας χρησιμοποιεί προκαλώντας μεταξύ μας συγκρούσεις."

"-«Τα πρώτα χρόνια ήμουν απολύτως κολλήμένος. Η μουν έτοιμος να κάνω ό,τι με διέταζε [ο Μιχαλολιάκος]. Αν και γνώριζα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν τον Μιχαλολιάκο ως πράκτορα της ΚΥΠ, αρνιόμουν να ανοίξω τα μάτια μου»."
"-«Φωνάζαμε "έξω οι ξένοι", αλλά το 1997 οργανώθηκαν σε μας 4 Αλβανοί»."
"στη χρυση αυγη μαθαινεις να γινεσαι δειλος".
Βαρετε φασιστα ,θα τα ξαναπουμε στην επομενη αναρτηση...Βαλε το (οποιο)μυαλο σου σε σκεψη και πλασε κατι πιο ευφανταστο και συναμα ειδεχθες να μας προσαψεις αντι για μαιχωμενα 15χρονα,μαχαιρωμενες μαμαδες,εγκυους κλπ...Ισως την επομενη φορα να μας κατηγορησεις οτι πλακωσαμε συνταξιουχους ,βιασαμε γυναικες,και παει λεγοντας..και οι προγονοι σου οι χιτες κατι τετοια επινοουσαν για δικαιολογησουν τις εφοδους και τις ομαδικες δολοφονιες...Αν νομιζεις οτι με τετοιες αρλουμπες θα υποστηριξεις στην μισανθρωπη "ιδεολογια" σου και την μαχαιροβγαλτικη πρακτικη σου,τοτε αξιζεις και συ ενα μεροκαματο στη κυπ...

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τους υπάνθρωπους! Καλώς τους! Να και οι κατηγορίες για τα φότοσοπ, να και οι πλαστογραφίες, να και τα σχόλια που τα γράφουμε μόνοι μας... Τρομερά επιχειρήματα!
Ρε φτηνό ασπόνδυλο, το πόσο μαλάκες είμαστε εμείς άσε να το κρίνει άπασα η επικράτεια που είδε στις 2 Φλεβάρη μια χαρά τί εστί παρακρατικοί, χαφιέδες, θρασύδειλοι και μαχαιροβγάλτες ελληνόψυχοι. Σας έχει πονέσει το ξεκάρφωμα... Σκούξε, μουγγάνισε και χάσου στον κουρνιαχτό που σηκώνει η βλακεία σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ναι,ούτε τον ίδιο τον εαυτό σας δεν πείθετε με αυτά που λέτε..

Στην έκθεση βιβλίου είναι ψέματα ότι 20 άτομα άνανδροι χτυπήσατε έναν μόνο του και τον στείλατε νοσοκομείο με διάσειση επειδή πούλαγε βιβλια που εσείς δεν γουστάρατε.
Είναι ψέματα ότι καμιά εικοσαριά θρασύδειλοι,από σας πρόσφατα επιτεθηκατε σε ένα φαντάρο επειδή είχε τατου την Ελ.σημαία?
Είναι ψέματα ότι κολλήσατε αφίσες με σύνθημα "τι υπεροχή μέρα ο Χριστόδουλος έχει καρκίνο" όταν μάθατε ότι είχε καρκίνο?
Κάτι τέτοιο εγώ δεν θα το ευχόμουν για κανέναν..
Και αφήστε τα περι παρακράτους,όποιος δεν συμφωνεί με σας δεν είναι ούτε φασίστας ούτε παρακρατικός.
Ξεκολλάτε επιτέλους και διαβάστε και κανέναν φιλόσοφο της ιδεολογίας που νομίζετε ότι εκπροσωπείτε..

Ανώνυμος είπε...

Το ποιός πείθει τον εαυτό του δεν θα το κρίνεις εσύ αλλά η ισχύς των επιχειρημάτων σου. Έχεις παρακάμψει τα φασιστικά κρεματόρια χωρίς να απαντάς. Έχεις παρακάμψει τις επιθέσεις σε μετανάστες από φασιστοειδή χωρίς να απαντάς και απ' ό,τι φαίνεται επιχαίρεις. Αναπαράγεις τη λογική των χουλιγκάνων που κατακρίνεις: "αφού εσείς ξεκινήσατε". Νηπιακή απιχειρηματολογία.
Λοιπόν μπορείς να καταλάβεις εύκολα ότι αν οι αναρχικοί επιθυμούσαν νεκρούς και ανάπηρους φασίστες θα το είχαν καταφέρει. Και μάλιστα στα ίδια τα παραδείγματα που αναφέρεσαι. Το επίπεδο της βίας από τους αναρχικούς είναι ελεγχόμενο με οριακή θέση την απώθηση και την αναχωματική παρεμπόδιση της φασιστικής δράσης. Η επίθεση στο περίπτερο του φασιστικού βιβλιοπωλείου είχε αυτόν τον χαρακτήρα. Ο γέρος ζει και "βασιλεύει". Ο φαντάρος στον οποίο αναφέρεσαι ήταν γνωστός φασίστας της περιοχής και μην καμώνεσαι ότι ήταν απλά ένας φαντάρος. Λοιπόν αυτό το ανθρωποειδές ζει και "βασιλεύει". Εν τω μεταξύ, κάθε φορά που η οριακή θέση της αναρχικής βίας ξεπερνιέται μπορεί και να επιδέχεται εσωτερικής κριτικής. Το επίπεδο της βίας από μεριάς των φασιστών δεν έχει κανένα όριο. Και δεν επιδέχεται καμίας εσωτερικής κριτικής φυσικά αφού οι φυσικοί της φορείς είναι υπάνθρωποι. Για να μην αναφερθούμε τώρα στα θύματα του Καζάκου, νεκρούς και παράλυτους, που ήταν όλοι μετανάστες και φυσικά όχι αναρχικοί. Εκτός από εκείνες τις ελληνόψυχες σφαίρες, τα μαχαίρια δίνουν και παίρνουν. Ο 18χρονος που μαχαιρώθηκε στο Μοναστηράκι από την συμμορία του φασίστα Πόρκυ πέρσι έμεινε για μια ζωή παραπληγικός. Στις 2 Φλεβάρη έγινε επίδειξη μαχαιροβγαλτών με τη συνοδεία και την ασυλία της αστυνομίας.
Δεν πρόκειται να μείνετε αδέσποτοι μαχαιροβγάλτες ούτε πρόκειται να αποκτήσετε την κοινωνική νομιμότητα που επιθυμείτε γιατί η ελληνική κοινωνία σας έχει ξεπεράσει. Με τον εμφύλιο, τους αγώνες στη χούντα και τη μεταπολίτευση, τον αντιφασισμό στις μέρες μας. Δοκιμάσατε μαζικούς τάφους, μαζικές εξορίες, μαζικά βασανιστήρια, μαζικό εξανδραποδισμό. Δεν σας βγήκε και δεν πρόκειται να σας βγει...

ΥΓ.
Οι αναρχικοί δεν ασχολήθηκαν με τον Χριστόδουλο. Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά τα νοσηρά από τη φύση τους αξιώματα, οι χρυσές μήτρες, και τα "ιερά" προνόμια. Τον μακαρίτη τον είχαμε εγκαταλείψει εξαρχής στην σκουριά της ματαιοδοξίας και στη συνέχεια της αρρώστιας του.

ΥΓ2.
Πήρες μια απάντηση για τον Μιχαλολιάκο ως πράκτορα της ΚΥΠ.
Τί έγινε με το τεκμήριό το δικό σου για τους αναρχικούς πράκτορες(!) θα πεις για φότοσοπ κι εσύ; Δηλαδή θα παίζεις για πολύ τις κουμπάρες;

Ανώνυμος είπε...

"Τουρκαλαβανε ομοφυλοφιλε" να σε ρωτησω κατι,εισαι στην πρωτοβουλια η απλα γραφεις εδω?Αν βλεπει καποιος εδω απο την πρωτοβουλια ας μου το πει για να επικοινωνησω μαζι σας μεσω mail,λειτουργει αυτο που εχετε στην πρωτη σελιδα?

Συγνωμη για το οff απο την κουβεντα:Στα του θεματος τωρα...
Αν οι αναρχικοι ηθελαν νεκρους η παραπληγικους φασιστες να ειστε σιγουροι πως θα υπηρχαν...αλλα ασκουν οση βια χρειαζεται,ΟΤΑΝ χρειαζεται.
Απο εκει και επειτα,καθε επιθεση σε ατομα του αλλου χωρου δεν μπορει να τα χρεωνεται ο αναρχικος χωρος ολοκληρος,και αλλο αντιφα,αλλο αναρχικοι απο οσο γνωριζω δεν σχετιζονται μεταξυ τους.Και επισης δεν εχω ακουσει ποτε απο αναρχικο επιθεση με ΜΑΧΑΙΡΙ...μα ποτε!Εμενα κατι μου λεει αυτο για το ηθος τους...απο εκει και περα εννοειται οτι καποια βια θα υπαρξει αλλα οχι με δολοφονικο μενος.

Για τα υπολοιπα λεχθεντα δεν εχω να σχολιασω κατι προς το παρον...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι στην πρωτοβουλία και το μέιλ λειτουργεί...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις ακούσει επίθεση με αναρχικό με μαχαίρι??
Και αν δηλαδή αντί για μαχαίρι είναι λοστός η οτιδήποτε άλλο που αν σε πετύχει σου ανοίγει το κεφάλι είναι εντάξει??

ΤΟ ότι δεν υπάρχουν νεκροί "φασίστες",αν και το έχετε προσπαθήσει,οφείλεται διότι γνωρίζετε πολύ καλά πως αν υπάρξει νεκρός η αστυνομία είναι αναγκασμένη να κάνει έρευνες και να προχωρήσει σε συλλήψεις...

Όσον αφορά το έγγραφο που βάλατε για τον Μιχαλολιάκο έχετε την παραμικρή απόδειξη ότι είναι γνήσιο???
Αν έχετε βάλτε τη ρε παιδιά,γιατί την κρύβετε??
Και εγώ σου φτιάχνω ένα παρόμοιο έγγραφο που λέει για τις σχέσεις τις δικιες σας με την ευπ και το πλασάρω έτσι αβίαστα..

Το ποιους έχει ξεπεράσει ο κόσμος άστο "φίλε"..
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις που γίνονται εμφανίζεται ένα ποσοστό 70% που να θέλει άμεση απέλαση όλων των μεταναστών και ένα παρόμοιο ποσοστό που να θεωρεί το στρατό μέσα στις εγγυήτριες δυνάμεις του έθνους..
Οπότε άστο.. είστε μια ισχνή μειοψηφία που σας χρησιμοποιούν τα κόμματα κατά το δοκούν για τα παρακρατικά τους παιχνίδια.
Δεν ξέρω αν δεν το έχετε αντιληφθεί αλλά οι 9,9 στους 10 πολίτες σας συχαίνονται..

Για τα κρεματόρια που λες, και να υπήρξαν τι με ενδιαφέρει εμένα?

Δεν είμαι Εβραίος,ούτε Γερμανός και ζω στο 2008 όχι στο 1940.

Για τα κρεματόρια να πας να τα πεις στους Γερμανούς,εγώ είμαι Ελληνας και δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να έκαναν οι Γερμανοί.

Αλήθεια μονο για τους Εβραίους συγκινήστε εσείς??
Για τα 20.000.000 θυματα του κομμουνισμου στη Ρωσια ουτε λέξη?
Για τα 400.000 νεκρων αμαχων Γερμανων στη Δρεσδη απο τους συμμαχους ουτε λέξη?
Για τους 300.000 νεκρούς από τις ατομικές βόμβες των νικητών του Β ππ ούτε λέξη??
Για το παιδομάζωμα των αριστερών στην Ελλάδα και την εκτέλεση ολοκλήρων οικογενειών επειδή ο πατέρας ήταν "φασίστας" πάλι ούτε λέξη?
Για τα γκούλαγκ φυσικά δεν γνωρίζετε τίποτα ε?
Για τα εκατομμύρια σφαγιασθέντες Έλληνες απο τους Τούρκους τα 400 χρόνια σκλαβιάς πάλι δεν σας ενδιαφέρουν?
Τα 2.000.000 Αρμενίων που έσφαξε ο Κεμάλ μάλλον πάλι δεν τα γνωρίζετε ε??
Όσον αφορά τις σφαγές των Εβραίων σε Λίβανο και Παλαιστίνη δεν σας έχω ακούσει να λέτε τίποτα για τους Εβραίους...

Καλά μόνο οι Εβραίοι σας ενδιαφέρουν??Πόσο ρατσιστές μπορεί να είστε?

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε βρε...Λοιπον,το εχετε παρει πολυ ζεστα το θεμα!Ας τα παρουμε με τη σειρα τα πραματα.Τσαρλατανισμος ,μπας και σας παρουν στα σοβαρα.Ξαφνικα,το μαχαιρωμενο 15χρονο εγινε 25αρης πλακωμενος μεροκαματιαρης χρυσαυγιτης με ξυρισμενο κεφαλακι και παρτιδες με τον εθνεμπορα γεωργιαδη...Η διτεκνη χαροκαμενη μητερα,εγινε φανταρος με τατουαζ την ελληνικη σημαια στο μπρατσο(το αν τελικα θα εξελιχτει σε πατριωτη ΕΠ.ΟΠ,η τουρκοφαγο καραβανα,ειναι θεμα χρονου...).Σεμιναρια διαστρεβλωσης σερβιρισμενα απο τη χρυση αυγη.Ο γκεμπελς θα δακρυζε απο περηφανια αν διαβαζε τις δημοσιογραφικες σας ιστοριουλες.Με τα πισωγυρισματα σας,στο τελος θα σας ξεφυγει οτι οι (οποιοι) δαρμενοι,ηταν κολληταρια σας με μπολικο αιμα στις λαμες τους...Αλλωστε,καπως ετσι δε κυκλοφορησε και το payroll του μιχαλολιακου με τη κ.υ.π;Στη συγχιση σας να τα μπαλωσετε,τη κανατε τη πατατα.Οσον αφορα το χριστοδουλο,ασε καλυτερα!Αρκετοι "αγιοι πατερες" τον θαψαν απο τη πρωτη μερα της διαγνωσης.Ξεχνας τα γελακια,τα μυστικα γευματα,τις συνεντευξεις ,το παρασκηνιο και τα παζαρεματα για τα αρχιεπισκοπικα ψηφαλακια απο τους "πνευματικους του αδερφους" προτου καν πεθανει;Σε ενοχλει που καποιοι βγαλαν αφισα(τουλαχιστον η διαφορα λογων και πραξεων,δεν ειναι μικρη.καποιοι εξεφρασαν τις οποιες σκεψεις τους με αφισα και οχι σκοτωνοντας τον.Δεν εχει την ιδια βαρυτητα να βγαλετε και σεις μια αφισα που να λεει "θανατος στα κομμουνια" ,απο το να πας και να τους σφαξεις ολους..κατανοητο;)αναφερομενοι στο καρκινο του,και οχι οτι οι παπαδες στηναν προθανατια γλεντια!Και μη μου πεις οτι σας χαλασε και πολυ ο θανατος του..Ειδικα η μονιμη φωτογραφια του στο εξωφυλλο του "Στοχου",μαζευει μπολικη ελληνορθοδοξη πελατεια.Η υπεραξια και η νεκροκαπηλεια σε ολο της το μεγαλειο!
Και επειδη το παιζεις και εξυπνος ,μαθε οτι η αφισα εκφραζει και βαραινει πολιτικα αυτον που τη βγαζει.Για παραδειγμα στο indymedia,που μπαινετε συχνα πυκνα και με αναρθρες κραυγες προαναγγελετε τα μαχαιρωματα σας,υπαρχει ανοιχτος διαλογος σχετικα με την συγκεκριμενη αφισα.Καποιοι την αποδεχονται,καποιοι αποστασιοποιουνται,καποιοι δεν την εγκρινουν,και καποιοι αντιτιθενται..Ανοιχτη (Αυτο)κριτικη λεγεται αυτο..Το οτι αγνοειτε τετοιες ανοιχτες διαδικασιες δεν φταιμε εμεις ,αλλα η ιεραρχικη σας συμμορια στην οποια ο αρχηγος ειναι αιωνιος,και οι υπαρχηγισκοι ιεραρχουνται με βαση τις σφαγες που εχουν κανει(το αν ειναι και αυτοι αναλωσιμοι,και στο τελος τους βγαζετε προδοτες κομμουνοφιλους που ραδιουργουσαν εις βαρος του αρχηγου,ειναι αλλο θεμα...).Το οτι εσυ απολαμβανεις την εθελοδουλεια σου παιρνοντας εντολες απο τα ανωτερα μαγκακια δε σημαινει οτι λειτουργουμε και μεις με την χαζολογικη σου..
Μαθηματα πολιτικης φιλοσοφιας στους διψασμενους (οχι για γνωση),αλλα για αιμα καραφλες σου.Σε μας δε περνανε οι εβραιο-ελ-λληνορθοδοξες νεφελινο-πλευρο-λιακοπουλικες αρλουμπες σας.Αν περνουσαν,θα καταντουσαμε σαν εσας,η θα χρειαζομασταν ψυχιατρικη παρακολουθηση....
Να ειχατε τοσο παθος ν'ακονισετε το μυαλο σας,οσο εχετε και για να ακονισετε το μαχαιρι σας,μπορει και να καταφερναμε εστω και μια στοιχειωδη επικοινωνια..
Παντως,το να γραφεις με greeklish,η να εισαι κατα συρροην ανορθογραφος,δεν ειναι για εσας λιγο εθνοπροδοτικο;Τριζουν τα κοκαλα των αρχαιο-βυζαντινων προγονων σου!Μαλλον ο φυρερ-μιχαλολιακος,πρεπει να βαλει θερινα εντατικα ορθογραφιας.Εκτιθεστε

υγ1.Για να καταλαβω,γιατι ειμαι και λιγο χαζος(αυτα παθαινουν οι μη αριοι),ειστε εναντια στο συστημα και το πολεματε(ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ που λενε και οι κουρελοφυλλαδες σας..),αλλα κατεβαινετε στις ευρωεκλογες του;Τι,δεν ειστε προετοιμασμενοι για την απαντηση;ρωτηστε τον Αρχηγο.Κατι θα βρει να σας σερβιρει...Να δουμε και το κασσιδιαρη βουλευτη(εδω το βο(υ)λευτης κολλαει,η ειναι a la carte;),και τιποτα αλλο στη ζωη μας!
υγ2.Οι μεταναστες,τα αναρχοκομμουνια,οι ομοφυλοφιλοι,οι τσιγγανοι,οι εβραιοι,οι αναπηροι,αν ολοι αυτοι παθαιναν καρκινο,θα σε στεναχωρουσε,η θα ετρεχες με το μαχαιρι(γεματος ανθρωπια και οικτο παντα!) να τους σφαξεις ,απαλασσοντας τους απο το μαρτυριο της επιβιωσης;Ρητορικη ερωτηση....Ο νικητης κερδιζει μια ξεναγηση στα αδυτα της Κ.Υ.Π ,μια συνεντευξη απο το τερενς κουικ,η μια σχαραγμενη σβαστιγγα στο μετωπο,με τη χορηγια της χρυσης αυγης...
υγ3.Ολως τυχαιως,εκει που γινονταν χαμος με τα σκανδαλα(siemens,saic,cosmote-γερμανος),τα σκοπια σαν από μηχανης θεοι,επανερχονται στο προσκηνιο…τη προηγουμενη φορα με το βετο στο βουκουρεστι,υπηρχε η αναταραχη του ασφαλιστικου..η γενικευμενη δυσαρεσκεια και η κοινωνικη αναταραχη,γιναν αμεσως εθνικη ομοψυχια και όλα τα κομματα βγαλαν καλα ποσοστα στις δημοσκοπησεις…εσυ βεβαια,πολεμιος κατά τα’αλλα του κεφαλαιου και της διαφθορας,τρεξε στα σκοπια να παρεις τις χαμενες πατριδες,και κανε το κοροιδο για τα ΄΄σκανδαλα΄΄.και παρε και ένα διακοποδανειο από την εθνικη ,μιας που εχει επιτυχει την μεγαλη ιδεα.εχει εισβαλλει στα βαθη της τουρκιας και εχει εξαγορασει 320 υποκαταστηματα της φινανς μπανκ…Αθανατο ελληνικο-επιχειρηματικο δαιμονιο

Ανώνυμος είπε...

Απαντάς με ερωτήσεις ε; Πλατωνικότατος του Πλάτωνος... Ή μάλλον κακέκτυπο του Πλάτωνα.
Όχι δεν έχει γίνει επίθεση αναρχικών με μαχαίρια. Ούτε επίθεση με λοστάρια σε στυλ δολοφόνου Καλαμπόκα. Ή ο Καλαμπόκας ήταν παληκάρι, όπως ας πούμε κι ο Καζάκος, που έφτασαν στο φόνο γιατί δεν υπολόγισαν την αστυνομία; Ήρωες κατα βάθος! Δε ντρέπεσαι ρε; Πας να "κάνεις τη θρασυδειλία και τη μισανθρωπία αρετή...
Ζήτησες τεκμήριο για τον Μιχαλολιάκο, σου δώσαμε τεκμήριο για τον Μιχαλολιάκο, όπως και σχετική μαρτυρία πρώην χρυσαύγουλου. Τώρα ζητάς αποδείξεις για το τεκμήριο; Πλάκα κάνεις; Εν πάση περιπτώσει γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να πληροφορήσεις τον κόσμο για τους αναρχικούς πράκτορες της ΕΥΠ; Τί έχεις να χάσεις εκτός από την "αξιοπρέπειά" σου;...
Κατά τα άλλα βλέπω έχεις μια ιδιαίτερη εκτίμηση στα γκάλοπ. Αλλά όμως λιγάκι επιλεκτικά. Είναι έτσι στημένες οι ερωτήσεις που πολλές φορές εκφράζεται συμπάθεια στους μετανάστες και αντιπάθεια ταυτόχρονα. Δυσανάγνωστα αποτελέσματα προς κάθε χρήση. Δηλώνεις αντικαπιταλιστής και θες μαθήματα απλής καπιταλιστικής δημαγωγίας... Όσον αφορά την άποψη του κόσμου για τους αναρχικούς, εμένα προσωπικά κάθε φορά που γνωρίζομαι με κόσμο το πιο συνηθισμένο σκηνικό είναι η απορία του: "εσύ δεν μπορεί να είσαι αναρχικός". Και πάλι θες μαθήματα απλής καπιταλιστικής δημαγωγίας καθώς είναι πολύ εύκολο να στήνονται συκοφαντημένα και διαστρεβλωμένα κοινωνικά στερεότυπα. Δεν το ξέρεις ή απλά τώρα σε συμφέρει να επικαλεστείς κάποια συμπεράσματα επειδή σε συμφέρουν; Αντίστοιχα, ποιά είναι η άποψη των "απλών πολιτών" για τους εθνικιστές ας πούμε; Πάλι λοιπόν υπολείπεσαι επιχειρημάτων αφού επικαλείσαι ευμετάβλητες και αμφισβητήσιμες πηγές.
Τί σε ενδιαφέρουν τα κρεματόρια; Ρωτάς κιόλας αν υπήρξαν; Τί άλλο να πει κανείς...Αρκεί που μας θυμίζεις ότι ζούμε στο 2008 ως επιχείρημα!
Δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό. Εδώ που βρίσκεσαι είναι χώρος έκφρασης της αναρχικής αντίληψης. Οι Σιωνιστές στηλιτεύονται και η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό είναι αμέριστη. Είναι άλλο ωστόσο οι σιωνιστές (συγκεκριμένη ομάδα εβραίων φορέων ενός ιδιότυπου "ιερού" αιματοβαμμένου ιμπεριαλισμού) κι άλλο οι εβραίοι που είναι ένας ολόκληρος λαός. Δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές. Το να ταυτίζεις σκόπιμα όλους τους εβραίους με τον σιωνισμό είναι αντισημιτισμός, είναι ρατσισμός. Κι εμείς ρατσιστές δεν είμαστε. Όπως εσείς! Στα γκούλαγκ έχουν "φιλοξενηθεί" και αναρχικοί. Οπότε άτυχο το παράδειγμά σου όπως οι ερωτήσεις σου για τα θύματα του σταλινισμού. Άτυχο, όπως και κάθε σου ερώτηση που αφορά εγκλήματα των θεσμισμένων εξουσιών ενάντια στους εκμεταλλευόμενους και καταπιεζόμενους ανθρώπους.
Κάθε φορά γράφεις "αυτό άστο", "εκείνο άστο", απαντάς επιλεκτικά και ταυτόχρονα παντελώς άστοχα χωρίς να γνωρίζεις εντέλει και σε ποιούς απευθύνεσαι.
Το ζόρι σου να αποποιηθείς την ευθύνη για τον κατάδηλο φασισμό σου σε κάνει κάτι περισσότερο από ένα συγχυσμένο ανθρωπάκι.
Σε κάνει χυδαίο...

Ανώνυμος είπε...

"φανταρος με τατουαζ την ελληνικη σημαια στο μπρατσο(το αν τελικα θα εξελιχτει σε πατριωτη ΕΠ.ΟΠ,η τουρκοφαγο καραβανα,ειναι θεμα χρονου...)"

Μην υπερβαλλεις...πολλοι καλως/κακως το βλεπουν μονο σαν δουλεια,μην νομιζετε οτι ολα τα στελεχη η οι ΕΠΟΠ οτι ειναι "τουρκοφαγοι",φασιστες κτλ.
Μια δουλεια στο δημοσιο θελουν οι περισσοτεροι.Ασχετα εαν εξυπηρετουν το συστημα εν τελει...δεν ειναι καλο να γενικευουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ομοφυλόφιλε Τουρκαλβανε μάλλον δεν κατάλαβες πως εδώ δεν μου παίρνετε συνέντευξη για να απαντώ σε ερωτήσεις.Γίνεται ένας διάλογος και μπράβο σας που τον αφήνετε μιας και στο "ιντυ" οτιδήποτε και να γράφει σβήνετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...

Ζήτησα τεκμήριο για σχέσεις με κυπ και σεις μου δώσατε ένα σκαναρισμενο φίλο χαρτί.ΕΕΕ,τι να πω?? και μόνο που το χρησιμοποιειτε σαν τεκμήριο δείχνει το διανοητικό σας επίπεδο...
Τέλος πάντων δεν με νοιάζει ο Μιχαλολιακος,δεν είμαι χρυσαυγιτης,είμαι εθνικιστής και σαν εθνικιστής με νοιάζει μόνο η χωρά μου σε πρώτη φάση και μετά ο υπόλοιπος κόσμος..
H είδηση για τη μητέρα για τα 2 παιδιά που χτυπήθηκαν από αντιφα(πες) βρίσκεται στη σελίδα http://mavroskrinos.blogspot.com/
δεν ξερω πλέον αν υπάρχει ακόμα το εν λόγω άρθρο μιας και έχει γίνει εδώ και 2 μήνες και έχουν προστεθεί πολλά καινούρια άρθρα αφαιρώντας τα παλαιότερα

Στο θέμα αν οι αναρχικοί έχουν η όχι επιτεθεί με μαχαίρι σας θυμίζω μόνο τα γεγονότα της 2-2-08 που σας άρπαξαν οι εθνικιστές καθώς τρεχάτε μέχρι και μικρά τσεκουριά που είχατε μαζί σας και μάλιστα έφεραν και υπογραφές από "οργανώσεις" του χώρου σας..

Χαίρομαι παρ'ολα αυτά που αποδέχεστε ότι υπάρχει ο σιωνισμός..
Πραγματικά δεν περίμενα από αναρχικό να είναι και κατά του σιωνισμού,ωστόσο τις απόψεις σας αυτές αν πάτε να τις εκφράσετε στο ιντυμιντια θα σας διαγράψουν ως ρατσιστές...

Τωρα όσον αφορά τις επιθέσεις σε μετανάστες, τις περισσότερες φόρες δεν γνωρίζουμε καν ποιος είναι ο δράστης και με δεδομένο ότι πολλές διαφορετικές εθνότητες μεταναστών έχουν κόντρες μεταξύ τους,δεν μπορούμε να μιλάμε για ρατσιστική βια μιας και πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι πολλά χτυπήματα σε μετανάστες που στην αρχή θεωρούνταν ρατσιστικά αποδείχθηκε ότι ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών μεταναστών.

Δεν λέω ότι πότε δεν έχουν γίνει επιθέσεις σε μετανάστες,άλλα αρχικά μερικές είναι δικαιολογημένες μέχρι ένα σημείο εφόσον αυτός που χτυπάνε πουλάει πρέζα που φέρνει για παράδειγμα από Αλβανία ή από Αφρική,η κάνει άλλου είδους εγκλήματα..

Εκτός αυτού άτομα που λειτουργούν παρακρατικά επιτιθονται σε μετανάστες απρόκλητα ώστε να αμαυρώσουν τον εθνικιστικό αγώνα και να δώσουν τροφή στα ΜΜΕ να προπαγανδίσουν για μια ακόμη φορά,το πόσο κακοί ρατσιστές είναι οι Ελληνες,το πόσο αντιρατσιστές και διεθνιστές πρέπει να είμαστε,ώστε σε τελευταία ανάλυση να εξυπηρετούν το κεφάλαιο που θέλει ανοιχτά σύνορα για την παγκόσμια αγορά και τα καπιταλιστικά συμφέροντα...
Ως γνωστόν το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα........

Κανένας σοβαρός εθνικιστής δεν επιτίθεται σε μετανάστες,αντίθετα σε πολλές χώρες όπως στη Γερμνανια,εθνικιστές συνεργάζονται με μετανάστες στον κοινό αντικαπιταλιστικό τους αγώνα ώστε κάποια στιγμή να υπάρξει ένα κράτος εθνικό και λαϊκό,πράγμα που προϋποθέτει τη συντριβή του καπιταλισμού..

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πρόβλημα επικοινωνίας. Εσύ δεν με βομβάρδισες με ερωτήσεις στο προηγούμενο σχόλιό σου; Και τώρα με εγκαλείς για συνέντευξη;
Ζήτησες τεκμήριο για τον Μιχαλολιάκο. Δηλαδή τί άλλο από ένα ψηφιακό τεκμήριο μπορούμε να σου παραθέσουμε εδώ που δεν θα μπορούσες να επικαλεστείς εσύ στη συνέχεια ότι είναι πλαστό; Επιπλέον γιατί παρακάμπτεις τις μαρτυρίες του υπαρχηγού χρυσαύγουλου;
Μα είναι δυνατόν να περιμένεις δικό μας αυθεντικό(!) τεκμήριο για να μας παραθέσεις τη δική σου μαρτυρία περί αναρχικών πρακτόρων της ΚΥΠ...; Τί είσαι πολιτικά; Νήπιο;
Δεν σε νιάζει ο Μιχαλολιάκος αλλά έσπευσες εξαρχής αυτόκλητα να υποστηρίξεις τα μαχαιρώματα των υπαλλήλων του.
Η παραπομπή σου στο θλιβερό αυτό σάιτ του "μαύρου κρίνου" όσον αφορά τις επιθέσεις στην "τραγική" μητέρα επαναλαμβάνει απλά την ασάφειά σου. Δεν προσθέτει τίποτα περισσότερο από τη δική σου μαρτυρία για το γεγονός. Άκυρος λοιπόν.
Κείμενα μας ως αναρχικών αλληλέγγυων στον παλαιστινιακό λαό έχει φιλοξενήσει το ιντιμίντια πολλές φορές. Πάσχεις απο ιδεολογική τυφλότητα;
Για τις επιθέσεις σε μετανάστες διάβασα τις αστειότητες του "μαύρου κρίίνου" που κι εσύ απλά αναπαράγεις εξάλλου στα σχόλιά σου εδώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι εγώ αναφέρομαι σε επιθέσεις που φέρουν σαφώς το στίγμα των εθνικιστών υπανθρώπων; Τι να πω;
Τα άλλα περί συνωμοσιολογιών και περί βαλτών κακών εθνικιστών που χρησιμοποιούνται για την συκοφάντηση των καλών εθνικιστών είναι κάτι παραπάνω από πρόκληση για ψυχανάλυση.
Υπό φυσιολογικούς όρους και στη βάση αυτών που ισχυρίστηκες μέσα στο διάλογο δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με την ανάρτησή μας αφού καταγγέλει τα μαχαιρώματα των φασιστοειδών, μαχαιρώματα με τα οποία εσύ έχεις πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Αντιθέτως λοιπόν μας επιτίθεσαι και μας ονομάζεις σκουπίδια. Μας παρέπεμψες επιπλέον και σε ένα θλιβερό σάιτ που συγχέει τον Τσε με τον Χουσείν και τον Μάρκος με τον Χομεινί, οπότε μας αποτελείωσες...
Δεν είσαι σοβαρός άνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε ανωνυμε εισαι σοβαρος τωρα?Καθεσαι και μιλας με τα πρεζακια?? Αυτοι οι "ανθρωποι" ειναι εντελως ηλιθιοι δεν ξερουν τι τους γινεται και τι τους φταιει.
Πηγατε βαψατε λαμογια στο μνημειο του λεωνιδα?
Ουτε τα μνημεια για αυτους που πολεμησαν για την ελευθερια δεν σεβεστε παρακρατικα σκουληκια .
Θα σας πατησουμε στο χωμα μαλακισμενα αναρχίδια και εσας και τα (κρατικα) αφεντικα σας!

Ανώνυμος είπε...

Βρε κουμπούρα. Ποιά ελευθερία από τον Λεωνίδα; Ψωνισμένε μυθομανή! Αδαή! Αλλά πώς να ξέρεις ότι οι σπαρτιάτες πολέμησαν μαζί με τους πέρσες ενάντια στους αθηναίους στη Βοιωτία; ...Ποιός να στο πει; Το χόλυγουντ με τις 300 μαλακίες του;
Αλήθεια εσύ γιατί μας κάνεις την τιμή και μας επισκέπτεσαι; Ενέσεις ευφυίας δεν κάνουμε...Δυστυχώς.
Αλλού βλαμμένε!

Ανώνυμος είπε...

Βρε,βρε!Τι φρούτα κυκλοφορουν εδω μέσα!Βριθουν επιχειρηματων τα φασιστακια!Το πιο "σοβαρο" απο αυτα απλα αναπαραγει την προπαγανδα κρατους και αφεντικων.Και τα πιο γελοια αναμασουν απειλες.Να χαρω εγω του γνησιους απογονους του αρχαιοελληνικου πολιτισμου!Ιδεολογικοποιημενη σαλατα με αναμικτο χουλιγκανισμο, γαλανολευκους αυνανισμους,θρασυδειλο μισος,πρησμενα εφεδρινια μυαλα,παλικαροσυνη που ερπεται στα σκοταδια.Πως και δεν ξεστομισατε ακομα ψευτοκαθαρευουσιανικα τσιτατα που ω του θαυματος είναι κι αυτα κληροδότημα των προγονων;Αν μπορουσαν να σας δουν ακομη και οι πιο συντηρητικοι των αρχαιων ελληνων φιλοσοφων θα πεθαιναν αυτοστιγμη απο αηδια.Δυστυχως για εσας η ιστορια δεν σας ανηκει,εκτος κι αν ο αριστοτελης φορουσε σωβρακα της εθνικης ελλαδος και δεν το ξερουμε.Ή ακομη κι ο ξενιος διας είναι εφευρημα των "αναρχοαπλητων" και του σιωνιστικου δακτυλου.Ανιστορητοι.Ενταφιασθειτε τωρα με τα γαλανολευκα σαβανα σας και τις περιλυπες ονειρωξεις σας,βραδυνοα ασπονδυλα.

Υ.γ.γελασα πολυ με το τελευταιο ανωνυμο τιποτα.πω,πω αντικρατισμος!Και ποια ελευθερια επικαλεισαι ρε πανηλιθιε;Αν θεωρεις οτι η αρχαια ελλαδα ηταν ενα πραγμα χωρις αντιδικιες,εσωτερικους πολεμους και αλληλοσφαγες εισαι εντελως,μα εντελως ανιστορητος και δεν σε γλιτωνει απο αυτο ο φτηνιαρικος και παντελως αποτυχημενος γκεμπελισμός σου(φανταζομαι ξερεις ποιος ηταν ο τελευταιος:εκ των ηγετων των αδερφων σου που επιτεθηκαν στην πατριδα σου και κατεβασαν το λατρευτο σου κωλοπανο απο την ακροπολη)

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε ακου κι εσυ το ανωνυμο τιποτα.
Μην ανοιγεις διαλογους που δεν μπορεις να ανταπεξελθεις.Εκτιθεσαι και εκθετεις μαζι και τη βλακεια της αρριας μαλακιας σας.Καλα δεν ησουν στην τρυπα σου;

Ανώνυμος είπε...

Τουρκαλβανέ πούστη μου φαίνεται δεν έχεις ιδέα από ιστορία πέραν τις μαλακίες που σας μαθαίνουν.
Οι Σπαρτιάτες είχαν συνεργαστεί για μια περίοδο με τους Πέρσες γιατί οι τελευταίοι ήταν εχθρικοί προς την Αθηνά όπως άλλωστε και οι Αθηναίοι είχαν συνεργαστεί για ένα διάστημα με τους Πέρσες.
Θα έπρεπε στοιχειωδώς να γνωρίζεις ώστε να μην εκτίθεσαι ότι οι αρχαίες πόλεις ήταν πόλεις-κράτη με πολύ εχθρικές συχνά μεταξύ τους σχέσεις.. υπήρχε μεν η κοινή συνείδηση του Ελληνα αλλά μεταξύ τους είχαν μεγάλο ανταγωνισμό και διχόνοιες.. χαρακτηριστικό των Ελλήνων από τότε..

Είτε σας αρέσει είτε όχι,αν δεν ήταν οι "φασίστες" Σπαρτιάτες πολύ πιθανόν όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη να γινόταν Περσική επαρχία για τους επόμενους αιώνες.
Ούτως η άλλως οι αρχαίοι Ελληνες ήταν καραφασιστες με τη σημερινή έννοια του όρου φασισμού,οπότε μην αναφέρεστε σε αυτούς που αν στα χρόνια της ακμής τους υπήρχαν παρακμιακές "ιδεολογίες" όπως του αναρχισμό, θα πέταγαν όλους τους οπαδούς τους στον Καιάδα.

Για να καταλάβω ρε Τουρκαλβανε πούστη, λες για μένα ότι μιλάω περί συνομοσιολογιων επειδή αναφέρθηκα στα παρακρατικά χτυπήματα σε μετανάστες, ενώ εσύ ταυτόχρονα μιλάς για σχέσεις Μιχαλολιακου και κυπ?? χαχαχαχαχ καλά χαμπάρια!! χαχα

αα, και κάτι άλλο,καλά ρε την παλεύεται εδώ πέρα??
μιλάτε εσείς για χουλιγκανισμό??
εσείς είστε τα κατεξοχήν χουλιγκανια αποδεδειγμένα.
Η ίδια η φρασεολογία σας,παρόλο που προσπαθείτε να προσποιηθειτε τους δηθεν "πολιτισμένους" σας προδίδει..
λέξεις όπως "ασπόνδυλα","ζώα","βόθρους","κρεμάλες"
και άλλες τοσες ωραίες λεξούλες που χρησιμοποιείται φανερώνουν την έλλειψη επιχηρηματων και τον φανατισμο-δογματισμο μεσα απο τον οποιο μιλάτε

Τελοσπάντων,άντε τώρα στον κάθε Λαζόπουλο να πει καμιά καλή κουβέντα για σας στα μμε,καλά την έχετε...

Μιας και είπατε για το ποιοι χρησιμοποιούν μαχαιριά κλπ δείτε εδώ μια πολύ ωραία εικόνα των ροπαλοφόρων κουκουλοφόρων αναρχικών και αριστεριστών,

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/anthosrwlzufqeyylt.jpg

ειδικά τα ρόπαλα που φέρουν μπορούν άνετα να σε στείλουν στον άλλο κόσμο χωρίς πολλά πολλά..
Σας έχω ικανούς να μου πείτε ότι είναι πλαστικά και προορίζονται για αγώνα μπειζ μπολ μετά την πορεία... χαχαχα πραγματικά έχετε πολύ γέλιο,ήξερα ότι δεν φημίζεστε ιδιαίτερα και για την ευφυΐα σας αλλά και τόση μαλακίωση μαζεμένη δεν την περίμενα..


Υ.Γ. Δεν ήταν λίγες οι φορές που άκουσα από τον κόσμο να λέει αναφορικά με τα γεγονότα της 2-2,"μπράβο καλά τους έκαναν" και άλλα παρόμοια.. φαίνεται ότι σας συμπαθούν πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Παραβλέποντας την απώλεια της ψυχραιμίας σου μπορούμε να βγάλουμε δυο τρία συμπερασματάκια. Αρκεί να έχεις λίγο καθαρό μυαλό και να συγκεντρωθείς. Πάμε λοιπόν; Οι Αθηναίοι και οι Σπαρτιάτες μάχονταν για τα συμφέροντά τους χωρίς να νοιάζονται αν θα συμμαχήσουν με τους Πέρσες. Αυτό, προφανώς, δεν αφορά γενικά μια διχόνοια μεταξύ των πόλεων-κρατών αλλά την σύγκρουση μεταξύ πολιτικών-κοινωνικών-οικονομικών συστημάτων. Επομένως, ας αφήσουμε τον μαλακισμένο σου εθνικισμό στο περιθώριο γιατί είναι προς το παρόν εκτός ιστορίας.
Το ότι κέρδισαν οι φασίστες σπαρτιάτες τον πελοππονησιακό πόλεμο είναι εμφανές γιατί αμ΄σως μετά βυθίστηκε όλη η χώρα στην παρακμή. Ηθικόν δίδαγμα: είτε πέρσες είτε σπαρτιάτες, σημασία έχει ο άλλος να μην είναι φασίστας. Γιατί άστα να πάνε! Άσε που έχω την τεκμηριωμένη εντύπωση ότι οι πέρσες ήταν λιγότερο φασίστες από τους σπαρτιάτες...
Αναφέρεσαι στην εναντίωση των αρχαίων ελλήνων στην ιδέα του αναρχισμού; Μηδέν (0) εις το τρίμηνο και με τον κηδεμόνα σου.
Για πρόσεξε λιγάκι αγόρι μου. Τί θα κάνουμε με σένα αλήθεια;
Θα μου πεις...εδώ σοφίστηκες πράκτορες βαλτούς εθνικιστές που θέλουν να αμαυρώσουν το "κίνημα" του "μαύρου κρίνου" θα γλιτώσουν οι αναρχικοί; Όλη η υφήλιος συνωμοτεί εναντίον του "μαύρου κρίνου"... Στην τελική όχι και να ζητάμε τεκμήρια για το πασιφανές. Ντροπή μας πια!
Η σελίδα στην οποία μας έστειλες δεν ανοίγει. Κάτι συμβαίνει με τα τεκμήρια σου. Έργο της Μοσάντ σίγουρα...
Σου ανέφερα για μαχαιρωμένους μετανάστες και συντρόφους μου (τους είδε όλη η ελλάδα στις 2/2 μαζί με τους μαχαιροπβγάλτες). Μπορείς να μου αναφέρεις μαχαιρωμένους δικούς σου ή θα σερφάρουμε δεξιά-αριστερά επειδή είναι καλοκαιράκι;
Εσύ μιλάς για φανατισμό; Για ρίξε μια ματιά στο πρώτο σχόλιό σου. Ναι, δικό σου είναι, το ξέχασες;
Κατά τα άλλα, με άρεζε που λες καρντάση μου η λέξη "μαλακίωση" που έφτιαξες. Δική σου; Πολύ πετυχημένη και σύνθετη γιατί έχει την λέξη μαλακία και συνάμα την λέξη ίωση, αρρώστια. Αυτήν χρησιμοποιείτε για να συνεννοείστε εκεί στο παρεάκι σου; Την παρέα σου λέω αυτή που στις 2 Φλεβάρη συνεχάρητε εις έτερον αναμετάξυ σας και τώρα μου την παρουσιάζεις ως ολόκληρη την ελλάδα.
Επαναλαμβάνεσαι και καταχράζεσαι μια ελευθερία που σου δίνουμε εμείς εδώ στο σάιτ μας τα πρεζάκια, τα χουλιγκάνια, οι αναρχοάπλυτοι, τα σκουπίδια. Μια ελευθερία που εσείς σε καμία ισοτσελίδα σας δεν τολμάτε να δεχτείτε -μια και λογοκρίνετε κάθε σχόλιο. Σ' αυτήν σας την ψευτοπαληκαριά θα είμαστε πάντα οι πούστηδες, ειλικρινείς και ντόμπροι.
Άντε κάνε το κομμάτι σου τώρα στον "μαύρο θρήνο" καημένε! Ε, καημένε!

ΥΓ. Εν τω μεταξύ έκανες το νικ νέιμ μου καλύτερο. Τουρκαλβανός πούστης! Ακόμα πιο κοντά στην ουσία μου! Μ' έφτιαξες μεγάλε!

Ανώνυμος είπε...

Αν λες για μένα ότι χάνω την ψυχραιμία μου για δες πιο πάνω λίγο τα γραφόμενα σου...

Χαίρομαι που σε έφτιαξα, αν και δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με τις σεξουαλικές σου διαστροφές..

Μέτα τον Πελ/κο πόλεμο η Ελλάδα βυθίστηκε όπως λες στο σκοτάδι όχι εξαιτίας της επικράτησης των Σπαρτιατών άλλα εξαιτίας των φθορών που είχε υποστεί από έναν "παγκόσμιο" πόλεμο εκείνης της εποχής που την είχε σχεδόν καταστρέψει ολοκληρωτικά και έτσι βρήκαν ευκαιρία οι Ρωμαίοι για την μετέπειτα εξάπλωση τους..
Δεν ηταν φασίστες οι Πέρσες?? Τι λες ρε? Τσ τσ τσ τσ!Ιστορία έχεις διαβάσει ποτέ σου?
Οχι απλά φασίστες,με την σημερινή έννοια του όρου ήταν ακραιοφασισταραδες

Άσε τώρα,πηγαιντε καφτε κανένα γραφείο με τη συνοδεία της αστυνομίας και μην μιλάτε!
Ο μαύρος κρίνος που αναφέρεσαι ρε τ/α πούστη είναι απλά ένα μπλογκ με μια ομάδα ατόμων να αρθρογραφεί.. Όσα περί προβοκατόρων σου είπα προηγουμένως εννοείται ότι στόχο δεν έχουν ένα συγκεκριμένο μπλογκ άλλα γενικότερα την κατάλυση κάθε εθνικής και λαϊκής αντίστασης γι'αυτο είτε χρησιμοποιούν προβοκάτορες είτε στήνουν παρακρατικές συμμορίες με σκοπό την κατάλυση κάθε έννοιας πραγματικής αντίστασης στην παγκοσμιοποίηση και τον καπιταλισμό.
Άρα ναι,αξίζει τον κόπο της προβοκάτσιας από μεριάς του κράτους..

Πριν κάτι είπες περί μπερδεμένων στο μαύρο κρίνο,μα αν είσαι εσύ μπερδεμένος και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άτομα διαφορετικών ιδεολογιών πολέμησαν εξίσου την παγκόσμια εξουσία και καπιταλισμό τότε τι να σου πω..

Αλήθεια για την φωτογραφία με την "πορεία" των ροπαλοφόρων-κουκουλοφόρων δεν μου απάντησες τίποτα.. τα ρόπαλα τι τα ήθελαν?πήγαιναν για γκολφ?
Άσχετα που αν έψαχνες τους περισσότερους σίγουρα όλο και κάποιο μαχαιράκι θα είχαν πάνω τους...

Την ελευθερια που λες οτι μου δινετε εδω,την εχετε ηδη καταχραστει επανελειμενα στο chat box του στοχου, οπου μπαινετε και δειχνετε το επιπεδο σας βριζοντας χριστοπαναγιες,μανες,σογια και οτι σας ερθει.Για να μην αναφερω τις κουφιες απειλες που εκτοξεύετε μεσα απο την ασφαλεια του ιντερνετ και την κρατικη αλλωστε που απολαμβανετε.
Οι διαχειριστές σας αφήνουν αν μιλάτε πολιτισμένα και με ότι επιχειρήματα μπορείτε να βρείτε,αλλά εσείς σύντομα χάνετε την ψυχραιμία σας και προχωράτε σε βρισιές και ότι άλλο σας κατέβει δείχνοτας την ισχύ των επιχειρημάτων σας. Εγώ τουλάχιστον δεν γράφω σε χειρότερο ύφος απ'οτι γράφετε.
Τελοσπαντων διαβάζοντας κάποιος τα όσα ελέχθησαν πιστεύω πως μπορεί να βγάλει από μόνος του μερικά συμπεράσματα..

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις: "Τελοσπαντων διαβάζοντας κάποιος τα όσα ελέχθησαν πιστεύω πως μπορεί να βγάλει από μόνος του μερικά συμπεράσματα.."
Συμφωνώ...Εν πολλοίς!

Ανώνυμος είπε...

Σημερινο ανεκδοτο της ημερας:οι εθνικιστες-φασιστες(οποιο θελετε διαλεξτε και παρετε),ειναι εναντια του καπιταλισμου...
Προχθεσινο Ανεκδοτο της Ημερας:"στη Γερμανια,εθνικιστές συνεργάζονται με μετανάστες στον κοινό αντικαπιταλιστικό τους αγώνα ώστε κάποια στιγμή να υπάρξει ένα κράτος εθνικό και λαϊκό,πράγμα που προϋποθέτει τη συντριβή του καπιταλισμού"...
ας ξεκινησουμε απο τα βασικα:
αν ανοιγες ποτε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(!!!) λεξικο,και εψαχνες την ερμηνεια της λεξης καπιταλισμος,θα εβρισκες αυτο(και οχι,δε προκειται για εβραιο-μασωνικη προπαγανδα..)καπιταλισμος:το οικονομικο συστημα κατα το οποιο η κατοχη των μεσων παραγωγης δεν ειναι στα χερια των εργατων ,αλλα στα χερια του κεφαλαιου.το κεφαλαιο μπορει να ειναι κρατικο,ιδιωτικο,ελληνικο,ξενο...δε παυει να'ναι ενας φορεας εκμεταλλευσης των εργαζομενων.κρατος και κεφαλαιο,ειναι εννοιες συμπληρωματικες.γκεγκε;
να υποθεσω οτι τα ατομα που πολεμησαν τη παγκοσμια εξουσια και το καπιταλισμο,ηταν ο χιτλερ,ο χιμλερ,ο μπενιτο,ο τσολακογλου,ο ραλλης,ο παπαδογκωνας;γιατι τοτε,απ'οτι εχω μαθει,μια χαρα μπιζνες εκανε ο κρουπ , η ΙΒΜ , η coca cola-fanta ,και ολοι οι εχθροι του λαικου κατα τ'αλλα κρατους που ευαγγελιζεσαι...μια χαρα γεμιζαν τα εργοστασια απο φτηνο εργατικο δυναμικο απο εβραιους κομμουνιστες και οτι αλλο δεν ανηκε στην αρια φαρσα σας...μια χαρα απαγορευονταν οποιαδηποτε συνδικαλιστικη ελευθερια.μια χαρα καταπατουνταν οι ατομικες ελευθεριες...σχετικα με τους συνοδοιπορους σου του NPD που "συνεργαζονται" με τους μεταναστες,υπαρχουν μπολικες φωτογραφιες με τα κατορθωματα τους...και παραδοξως,η συνεργασια εχει να κανει με μισανθρωπες ασκησεις εξευτελισμου,χυδαιοτητας,μαχαιρωματων,και βασανισμων.και λαβε υπ'οψη οτι ολες οι σελιδες με τους τσαμπουκαδες τους,ανοιγουν...οπως αντιστοιχα ,υπαρχουν εκατονταδες βιντεο(για τσεκαρε στο youtube) ,φωτογραφιες και πτωματα(μεταναστων παντα!!!) απο τις "αντικρατικες" σφαγες των ρωσων εθνικιστων...ετσι εννοουνταν και ετσι θα εννοουνται οι αντικαπιταλιστικες δρασεις των εθνικιστων.χτυπανε το κεφαλαιο στη καρδια του!
Οσον αφορα τα τεκμηρια κατηγοριας που μας προσαπτεις,εχουν να κανουν με ενα blog το οποιο βεβαια εχει "σβησει λογω πολυμηνης παρελευσης" την ειδηση με την ξυλοφορτωμενη(;),μαχαιρωμενη(;) μητερα,και ταυτοχρονα ,μας δινεις ενα link με φωτογραφιες που δεν ανοιγει καν.και περιμενεις κατα τ'αλλα να μας πεισεις για την αρλουμπα σου;ελεος.παρεπεμψε μας και σε ενα ανυπαρκτο site για να δουμε ιδιοις ομμασι(καλο το αρχαιοελληνικο;σε εξιταρει;) τους "βανδαλισμους" στο αγαλμα του λεωνιδα,και να δεσει το γλυκο!πολυ βολικη η αγνοια σας.η βλακεια σας, σας κανει επικινδυνους...
"Πριν κάτι είπες περί μπερδεμένων στο μαύρο κρίνο,μα αν είσαι εσύ μπερδεμένος και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άτομα διαφορετικών ιδεολογιών πολέμησαν εξίσου την παγκόσμια εξουσία και καπιταλισμό τότε τι να σου πω.."Τι να μου πεις;οι υψικαμινοι στα στρατοπεδα συγκεντρωσης,τα αντιποινα στις εκτελεσεις ναζι αξιωματικων,τα μπλοκα της κοκκινιας,οι εκτελεσεις της καισαριανης,του διστομου,των καλαβρυτων,του κομμενου(και πολλων αλλων που αμα τα αραδιαζαμε θα ξημερωνε),τα μακρονησια,οι αλφαμιτες,οι κρατικοδιαιτοι εσατζηδες,τα βασανιστηρια στη μπουμπουλινας,ο μελιστας,ο καλαμποκας,ο περιανδρος,ο καζακος,σε επιβεβαιωνουν...Ετσι πολεματε εσεις οι εθνικιστες το καπιταλισμο...

μην ανυσηχεις για τα γραφειακια της χρυσης αυγης(αληθεια,σα πολυ δε νοιαζεσαι για τους χρυσαυγιτες,αν και λες οτι δε προσκυνας τον αρχηγουλη τους;)...η επιχορηγηση απο το κρατος και τα μυστικα κονδυλια,θα σας φτιαξουν ενα γραφειο,που θα το ζηλευει και υπουργος.νεα μοντελα απο καραμπινες,στυλιαρια,και μαχαιρια εγκαρσιας τομης για φονικοτερα αποτελεσματα...ερχεται το Ε.Σ.Π.Α..
Προς το παρον,εχεις γεμισει αρλουμπες το μπλογκ.Μη προσπαθεις να μας δικαιολογησεις τις διαγραφες των σχολιων απο το site του στοχου.δεν ειμαστε τοσο εγωπαθεις(σε αντιθεση με σας) για να μπαινουμε σε μια σελιδα ανοητων μαχαιροβγαλτων μονο και μονο για να ασχοληθουν με μας..
Υ.Γ Γιατι ασχολειστε με μας ,ενα ματσο αναρχοαπλυτων ,και δε πατε να πολεμησετε το κρατος,το καπιταλισμο,την παγκοσμιοποιηση,και ολα τα δεινα του κοσμου;
Πληττω με την "επιχειρηματολογια" σας...γυριστε το παλι στις κραυγες του "αιμα τιμη ....",και του "θα πεθανετε αναρχιδια",γιατι τωρα εκτιθεστε περισσοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Στη Γερμανία και σε άλλες χώρες πάντως είναι γεγονός ότι οι εθνικιστές συνεργάζονται με μετανάστες οι οποίοι αηδιασμένοι από το πολιτικό σύστημα βλέπουν θετικά την προσπάθειά τους..

Τα γραφεία της χ.α αν τα είχες ποτέ επισκεφτεί θα έβλεπες ότι είναι αρκετά μικρά και συντηρούνται από τη συνεισφορά των μελών της που βάζουν από το υστέρημα τους προκειμένου ισα ισα να συντηρούνται

Είπες:
((αν ανοιγες ποτε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ(!!!) λεξικο,και εψαχνες την ερμηνεια της λεξης καπιταλισμος,θα εβρισκες αυτο(και οχι,δε προκειται για εβραιο-μασωνικη προπαγανδα..)καπιταλισμος:το οικονομικο συστημα κατα το οποιο η κατοχη των μεσων παραγωγης δεν ειναι στα χερια των εργατων ,αλλα στα χερια του κεφαλαιου.το κεφαλαιο μπορει να ειναι κρατικο,ιδιωτικο,ελληνικο,ξενο...δε παυει να'ναι ενας φορεας εκμεταλλευσης των εργαζομενων))

Ακριβώς αυτό σου λέω και εγώ.Στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικός ή ξένος καπιταλισμός.
Ο καπιταλισμός ειναι απλά καπιταλισμός και οι διαφορες μεταξυ των καπιταλιστων δεν μπορει να ειναι ουτε εθνικες ουτε φυλετικες παρα μονο χρηματικες-ανταγωνιστικες.
Ως γνωστόν το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και γι'αυτο το λόγο οι σημερινοί καπιταλιστές θέλουν ανοιχτές αγορές,δεν θέλουν έθνη και σύνορα,θρησκείες και λαούς, θέλουν απλώς μια μαζικοποιημένη παγκόσμια αγορά καταναλωτών που εύκολα θα ελέγχεται από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας του Αμερικανοσιωνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Y.Γ
Αλήθεια η φωτογραφία που έδωσα μια χαρά ανοίγει.Κανε μια αντιγραφή-επικόλληση στη μπάρα διευθύνσεων και δες μόνος σου.

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/anthosrwlzufqeyylt.jpg

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία που μας πασάρεις είναι από την έξοδο των καταληψιών του πολυτεχνείου τον Γενάρη του 1990 από το κτίριο επί της Πατησίων. Πρόκειται για μια έξοδο-πορεία που είχε να αντιμετωπίσει τα ΜΑΤ και είχε οργανωθεί γι' αυτό το ενδεχόμενο χωρίς βέβαια να μπορεί να υπερβεί σε οπλισμό τον αντίπαλο (αν ονομάζεις τα ξύλινα ρόπαλα των διαδηλωτών μπαστούνια του μπέιζ μπόλ πώς ονομάζεις τα ρόπαλα των μπάτσων;). Πρόκειται για δυναμική δημόσια και ανοιχτή πορεία απέναντι στα ένοπλα ΜΑΤ κι όχι για μαχαιροβγάλτες που ξεπετάγονται μέσα από τα ΜΑΤ. Ρε πας καλά; Αυτό είναι τεκμήριο της "δολοφονικότητας" των αναρχικών;

Η ιδεολογική σου κουρελού όσο κι αν ξεχυλωθεί δεν μπορεί να χωρέσει ένα έθνος χωρίς κράτος, ένα κράτος χωρίς κεφάλαιο, έναν καπιταλισμό που να μην είναι είτε κρατικός είτε "φιλελεύθερος". Το έθνος είναι κρατικό κατασκεύασμα και δεν μπορεί να ιδωθεί ξέχωρα από το κράτος. Και το κράτος είναι καπιταλιστικό κατασκεύασμα με τον εθνικισμό να είναι μια μορφή καπιταλισμού με την κοινωνία κρατικοποιημένη-στρατιωτικοποιημένη. Το πόσο η Γερμανία του Χίτλερ ωφέλησε το μεγάλο κεφάλαιο μόνο η βλακεία ή η ιδεολογική σου τύφλωση μπορεί να αρνηθεί. Μόνο στην κουρελού σου μπορείς να βάλεις τον Χομεινί δίπλα στον Μάρκος επειδή και οι δύο γενικά αγωνίζονται ενάντια στον "καπιταλισμό". Ταυτίζεις τον καπιταλισμό με τον "εβραιοσιωνιστικό κεφάλαιο" ενώ το Κεφάλαιο είναι κοινωνική σχέση. Τί σχέση μπορεί να έχει ο αγώνας του Μάρκος ενάντια στον καπιταλισμό, με το Ιράν στο οποίο η αντίθεση κεφάλαιου-εργασίας είναι τρομερά οξυμένη (για να μην αναφέρουμε τον κοινωνικό αυταρχισμό); Μπορεί βέβαια να έχουν σχέση όλα αυτά μόνο στην ψυχοπαθολογία ενός ιδιότυπου εθνικισμού, υβριδιακού χαρακτήρα ψηφιακού "μαύρου θρήνου", που αποποιείται τον φασισμό υποστηρίζοντας ωστόσο ταυτόχρονα την "χρυσή φυγή".
Προκαλείς τον γέλωτα...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιοι αμφέβαλαν για τη συνεργασία εθνικιστών και μεταναστών σε θέματα που ενδιαφέρουν και τους δύο από κοινού,ιδού οι παρακάτω φωτογραφίες από συγκεντρώσεις του εθνικοεπαναστατικού npd στη Γερμανία:

Εκπρόσωπος Ιρανών μεταναστών σε συγκέντρωση του "νεοναζιστικού" όπως το λένε οι προοδευτικοί, npd

http://bp0.blogger.com/_ssvDZeFufj0/SIEPYve3J6I/AAAAAAAACM0/S7eqd4DG6NY/s320/festival_bavaria_npd.jpg



Συμμετέχοντες Ιρανοί μετανάστες σε συγκέντρωση του npd!

http://bp0.blogger.com/_ssvDZeFufj0/SIEO8l53KcI/AAAAAAAACMc/UrpBEp1wZso/s320/iran03.gif

Aπο ότι φαίνεται στην Ευρώπη ο κόσμος σιγά σιγά ξυπνάει και βλέπει ποιοι είναι αυτοί που αντιστέκονται πραγματικά στο διεθνές κεφάλαιο.
Κάποιος πιο πάνω,ο τουρκαλβανος ομοφυλόφιλος νομίζω,κορόιδεψε επειδή δέχτηκε 4 Αλβανούς η χ.α..
Αν αυτό έγινε μπράβο της..
Κρίμας όμως γιατί χαλώντας τη σούπα σας περί επιθέσεων σε μετανάστες πλέον δεν θα έχετε τι να λέτε και για ποιο λόγο να διαμαρτύρεστε.. μιας και εσάς βασικά το πρόβλημα σας είμαστε εμείς,οχι τόσο το κράτος αλλά εμείς
και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα που πανηγυρίζετε όταν εισαγγελείς και αρχές απαγορεύουν τις πορείες μας... αλήθεια τότε οι δικαστές είναι καλοί ε???

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι! Άλλο θέμα και τούτο!
Λοιπόν, υπάρχουν μαύροι στο δέρμα μέλη του ναζιστικού κόμματος της Δανίας. Αν αυτοί πιστεύουν ότι είναι πρότυπα της αρίας φυλής πόσο δύστυχοι μπορεί να είναι;
Επίσης, το ότι υπάρχουν ναζί εβραίοι σήμερα στο Ισραήλ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν τα κρεματόρια ούτε ότι οι ναζί έχουν αλλάξει άποψη για τους εβραίους.
Αυτού του τύπου είναι η επιχειρηματολογία σου. Αλβανοί στην χρυσή φυγή; Ε, και λοιπόν; Το ότι υπάρχουν Ναπολέοντες στο Δρομοκαϊτειο δεν καθιστά το ευαγές ίδρυμα Λεγεώνα των Ξένων. Πρόκειται για ένα απλό ψυχιατρείο και σαφώς όχι επικίνδυνο όπως η χρυσή φυγή.

Μακάρι να σταματήσουν οι επιθέσεις των υπανθρώπων φασιστών σε μετανάστες και να υπάρχουν μόνο στη φαντασία μας. Εμείς το ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά. Προς το παρόν, όμως, μετράμε αρκετούς τραυματίες μετανάστες από τις επιθέσεις των φασιστοειδών στον Ρέντη και εδώ στο Αιγάλεω.

Η επιθετικότητα των αναρχικών ενάντια στο κράτος είναι παροιμιώδης. Όπως και η απύθμενη βλακεία σου όταν ισχυρίζεσαι το αντίθετο. Μάλλον έχετε αποδιοργανωθεί τελείως μετά τις 2 Φλεβάρη που τρέχατε μαζί με τους μπάτσους μπροστά στις κάμερες και ξεκαρφώθηκε η θρασυδειλία σας. Τώρα πάτε να κάνετε το μαύρο άσπρο με τέτοιο τρόπο που γελάμε. Πολύ γελάμε! Κι εμείς κι όλος ο υπόλοιπος ντουνιάς!

Το σύνθημα "λευτεριά σ' όσους είναι στα κελιά" ηλίθιε αφορά όλους τους φυλακισμένους και οι μόνοι που το φωνάζουν είμαστε εμείς, οι αναρχικοί/ές. Πώς είναι δυνατόν πασίβλακα να χαιρόμαστε που γεμίζουν οι φυλακές; Απλά πιστεύουμε στη λαϊκή δικαιοσύνη που έχει λύσει μια χαρά στο παρελθόν το ζήτημα του φασισμού...
Μέχρι τότε στην τρύπα σου! Άιντε!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον, οι "νεοναζι" στο Ισραήλ δεν ήταν Εβραίοι αλλά Ρώσοι μετανάστες..
Ε-Ν-Η-Μ-Ε-Ρ-Ω-Σ-Ο-Υ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Δεύτερον,ηρεμησε με τους κακόμοιρους τραυματίες μετανάστες γιατί από ένα σημείο και μετά χρίζεις ιατρικής παρακολούθησης.. εκτός ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι πραγματικά ελάχιστες,σε αντίθετη περίπτωση τα θύματα εξαιτίας των επιθέσεων των μεταναστών,(όχι όλων μιας μερίδας),είναι περισσότερα..

Τριτον,το συνθημα "λευτεριά σ' όσους είναι στα κελιά" ειναι οτι πιο ΗΛΙΘΙΟ εχω ακουσει.
Συμφωνα με το συνθημα σας,λευτερια στους παιδεραστες,στους ψυχασθενεις δολοφόνους,στους εμπορους ναρκωτικων...
ΕΛΕΟΣ...

Λαϊκή δικαιοσύνη να λύνει το θέμα του φασισμού που έχεις δει???
Εγώ είδα τους Αμερικάνους και άλλες υπερδυνάμεις έρχονται να πολεμούν τον φασισμό για να εγκαθιδρύσουν το δικό τους σύστημα που τόσο υποτιθται ότι μισείτε..
Εκτός αν για λαϊκή δικαιοσύνη μιλάς για τα Σταλινικά αποβράσματα που εκτέλεσαν 20.000.000 κόσμο κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης τους στη Ρωσία,ή για τα εν Ελλάδι(και Ευρώπη)τσιράκια τους που ακολουθούσαν πιστά τις εντολές της μαμάς-Ρωσίας..


Υ.Γ:Γιατί λες τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χρυση φυγη?
Επειδή μόλις βλέπετε χρυσαυγιτες και εθνικιστές το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι η φυγή?
Σας είδαμε και στης 2-2 που τις φάγατε άσχημα και το ρίξατε στο τρέξιμο,αφού μερικοί από σας μάλιστα έμαθα ότι προτάθηκαν και για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο.
Για να μην μιλήσω και για τους Αλβανούς που είχατε μαζέψει με μαχαίρια στις τσέπες τους όπως αποδείχθηκε..

Τους μπάτσους αγόρι μου να τους ευχαριστείς που μπήκαν ανάμεσα σε εσάς κ τους χρυσαυγιτες και σταμάτησαν τους δεύτερους ρίχνοντας τους χημικά.
Σε αντιθετη περίπτωση ποιος ξερει τι θα επακολουθουσε....
Συ μιλάς, (μη μπορώντας να δεχτείς ότι σας έτρεξαν για τα καλά) ,για μια φάση 5 δευτερόλεπτων που προβάλαν συνεχώς τα καθεστωτικά μμε.Την σύγκρουση προηγουμένως σώμα με σώμα και τη (χρυση) φυγή σας δεν τη σχολιάζεις καν.
Περαστικά σας και προπαντός μην ξεχνάτε να παρακαλάτε το κράτος να απαγορεύει τις πορείες μας..
γιατί μόνο το κράτος μπορεί.. το πόσο ακόμα είναι το θέμα...

Ανώνυμος είπε...

Βρε πασίβλακα! Που θες να μας ενημερώσεις κιόλας! Άνοιξε τα μάτια σου! Σου μεταφέρω απόσπασμα από το filopatria.wordpress.com(πασίβλακα, πρόκειται για κοντινή σας ιδεολογικά ιστοσελίδα):
"Οι νεολαίοι, που είχαν ναζιστικές δερματοστιξίες και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς γιόρτασαν τα γενέθλια του Αδόλφου Χϊτλερ, άνηκαν σε σοβιετικές εβραϊκές οικογένειες που είχαν μεταναστεύσει στο Ισραήλ βάσει του νόμου της επιστροφής, ο οποίος επιτρέπει στους ανθρώπους με τουλάχιστον έναν εβραίο πρόγονο να γίνουν Ισραηλινοί πολίτες.
Σύμφωνα με τους αυστηρούς θρησκευτικούς κανόνες, εντούτοις, πολλοί από τους πρώην σοβιετικούς μετανάστες δεν θεωρούνται εβραίοι"

Λοιπόν; Κατάλαβεςβλαμμένε; Το θέμα είναι αν οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους εβραίους και νεοναζί συνάμα κι όχι ο "μαύρος θρήνος" και μια μειοψηφία θρησκόληπτων.

Βρε ανεπίδεκτε επικοινωνίας εγώ σου αναφέρω επιθέσεις από φασιστοκάγκουρες σε μετανάστες. Υπάρχουν ή όχι, έγιναν ή όχι; Βλάκα έ βλάκα! Επικοινώνησε επιτέλους με τον αφαλό σου!

Μην ανησυχείς. Τη λαϊκή δικαιοσύνη θα την δεις μπροστά σου μόλις πραγματωθεί το αίτημά σου να επιτραπεί μια συγκέντρωσή σας χωρίς την προστασία των μπάτσων.

Το σύνθημα "λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά" ακυρώνει την επιχειρηματολογία σου άσχετα αν δεν το καταλαβαίνεις. Αν το καταλάβαινες πασίβλακα θα ήσουν άνθρωπος κι όχι μισάνθρωπος όπως είσαι τώρα.

Όσον αφορά το τί έγινε στην πλατεία Κολοκοτρώνη πριν την επίθεσή σας αλα μπρατσέτα με τους μπάτσους, φαίνεται καθαρά σε δημοσιευμένες φωτογραφίες όπου πίνετε χαλαρά το φραπεδάκι σας ανταλλάσοντας "φιλοφρονήσεις". Έχεις δει ποτέ βρε χαμένε αναρχικούς να ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις με μπάτσους;

Α, να χαθείς ρε μαλακισμένο, θες και διάλογο. Δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε μέχρι τώρα, πετάγεσαι από το ένα θέμα στο άλλο, στο οποίο άλλο είσαι και εκτός θέματος κάθε φορά.
Άντε στην τρύπα σου, εκεί που μόνο μπουγγανίζετε τη μιζέρια σας και συμφωνείτε μεταξύ σας. Κάθε φορά που βγαίνετε από την τρύπα σας διαφημίζετε την ηλιθιότητά σας. Όπως εδώ καλή ώρα. Άιντε λέμε! Άιντε!

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι στη θρησκεία δεν σημαίνει ότι είναι και Εβραίοι στην καταγωγή..
οπότε άστο πάλι είσαι εκτός.

Αν έχω δει αναρχικούς να ναταλάζουν φιλοφρονήσεις με μπάτσους?
χαχααχ
Έχω δει επανειλημμένα να συλλαμβάνονται αναρχικοί και αμεσως μετά να επεμβαίνουν πολιτικοί (Αλαβανος και άλλοι) για να αφήνονται ελεύθεροι,άσε που πολλές φορές είναι παιδιά βουλευτών και νεόπλουτων..

Ανυπομονώ να δω τη λαϊκή δικαιοσύνη των Εξαρχείων και των πρεζάκηδων γιατί ως γνωστόν ένα μεγάλο μέρος του λάου τρέφει συμπάθεια προς τις ιδέες μας ή έστω προς ένα μέρος από αυτές..

Το ποιος διαφημίζει την ηλιθιότητά του στο χαζομπλογκ σας άστο να το κρίνει ένας τρίτος..

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε απονενοημενο ξεπλυμα;
Η ερωτηση ηταν συγκεκριμενη:εχεις δει αναρχικους να χαριεντιζονται με μπατσους;Γιατι εμεις εχουμε δει φασιστακια να βγαινουν με πλημμεληματα υστερα απο δολοφονικη επιθεση(πετραλωνα)ενω εχουν βρεθει πανω τους μαχαιρια και τσεκουρια κι ενω εχουν παραδεχθει οτι βρισκοντουσαν εκει και οτι ειναι μελη της χρυσης αυγης.Καταλαβες η να ξαναρωτησουμε πανηλιθιε;
Αν ενα μεγαλο μερος του λαου σας συμπαθει γιατι κρυβεστε στους πιο ψηλους οροφους κεντρικων κτιριων και πισω απο τις πλατες των μπατσων οταν αποφασισετε οι λιγοστοι να κατεβετε στο δρομο;Ανεβα παλι στο δεντρο σου πιθηκα.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι να'ναι πάλι ε;
Οι εβραίοι νεοναζί είχαν τουλάχιστον έναν εβραίο πρόγονο. Αυτό είναι που έχει σημασία ανεπίδεκτε και αυτό είναι που ακυρώνει το επιχείρημά σου ότι πρόκειται για ρώσους μετανάστες. Όχι μόνο λοιπόν είσαι ανενημέρωτος λοιπόν αλλά είσαι και ψεύτης.

Έχεις αναφέρει ότι αναρχικοί χτυπήσανε γυναίκα με δυο παιδιά χωρίς να πιστοποιείς έστω και στοχειωδώς την είδηση. Σε αντίθεση με τα δικά μας παραδείγματα που είναι κοινά μας διαπιστωμένα και αναμφισβήτητα, είπες ψέμματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Τον φασίστα εμποράκο βιβλιοπώλη στην έκθεση βιβλίου τον έκανες κακομοίρη γεράκο. Τον κραγμένο φασίστα στην ηλιούπολη τον έκανες κοκόμοιρο φαντάρο με εθνόσημο. Διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Σου ζητάμε στοιχεία για αναρχικούς με μαχαίρια και μας παρουσιάζεις μια φωτογραφία του 1990(!) από πορεία με παλούκια στις αλυσσίδες της, εικάζοντας ως προφανές ότι "όλο και κάποιο μαχαιράκι θα έχουν στις τσέπες τους". Τρομερό πειστήριο της αδυναμίας σου να υποστηρίξεις αυτά που ισχυρίζεσαι. Δημιουργείς λοιπόν εντυπώσεις.

Ανέφερες ότι οι μπάτσοι μας έσωσαν από τα μαχάιρια σας στις 2 Φλεβάρη ενώ ήταν πανελληνίως πασιφανές ότι σας έκαναν πλάτες μια και δεν συνέλαβαν κανέναν από σας ούτε πριν ούτε και μετά την κοινή σας επίθεση (πώς να το κάνουν άλλωστε;) Λες ψέμματα λοιπόν.

Στη βάση όλου αυτού του ψεύδους και της διαστρέβλωσης έχεις στήσει με άλλους υπανθρώπους την ιστοσελίδα του "μαύρου κρίνου". Μπορεί να φανταστεί κανείς τα ξερατά που διαδίδετε από τον πανάθλιο ψηφιακό σας βήμα. Ωραία υπόκλιση στον Γκαίμπελς 50 χρόνια μετά...

Αμφισβητείς την ύπαρξη των ναζιστικών κρεματορίων, τις επιθέσεις σε μετανάστες, υποστηρίζεις τα φασιστικά μαχαιρώματα και έχεις επισκεφτεί την "χρυσή φυγή". Κλασσικός φασίστας είσαι λοιπόν ανθρωπάκι μου, που καμώνεται τον αντικειμενικό "εθνικιστή" για να τσιμπήσει κάποια αναγνώριση της ματαιοδοξίας του ψαρεύοντας στον πιο αντιδραστικό μικροαστικό χυλό.

Τα χαζομπλόγκ μας, στο οποίο κάνεις την τιμή τόσο συχνά και επισταμένως να επισκέπτεσαι, είναι ψηφιακό και δεν μπορεί σε ξεβράσει. Σε έχει ξεβράσει η ίδια η πραγματική ζωή...

Ανώνυμος είπε...

Oι Εβραίοι τουρκαλβανε ομοφυλοφιλε,
(αλήθεια γιατί άλλαξες το πούστης?), κατά το παρελθόν για να διαδώσουν τη θρησκεία τους προσηλύτισαν πολλούς πληθυσμούς μεταξύ των οποίων ασιατικούς,ευρωπαϊκούς και βοριοαφρικανικους..
Άρα ένα ποσοστό των Εβραίων είναι λευκοί και τα οσα λέγονται στη σελίδα που παρέπεμψες,(ότι ένας απο τους 2 γονείς πρέπει να ναι Εβραίος),έχεις δίκιο.
(Άλλωστε ο Εβραϊσμός είναι η πιο μισάνθρωπη θρησκεία)
Πρέπει να είναι Εβραίος,Εβραίος στη θρησκεία όμως όχι απαραίτητα στην καταγωγή μιας και οι "κλασσικοι" Εβραιοι σημιτες είναι σήμερα περίπου ένα 10%

Με το blog του μ.κ πέραν ότι συμφωνώ σε μερικά θέματα και διαβάζω ενίοτε κανενα κείμενό,δεν έχω καμιά άλλη επαφή..
Για τις συλλήψεις αστο.... τα σπάγατε όλη μέρα και έγιναν μόνο λίγες συλλήψεις για να αφεθούν πλην ενός αμέσως μετά όλοι ελεύθεροι.
Εμείς δεν προκαλούμε επεισόδια δεν σπάμε τα μαγαζιά του κόσμου στην Αθήνα,διαδηλώνουμε για τα πιστεύω μας.. δεν επιτεθήκαμε εμείς στην Πλ.Κολοκοτρωνη,ούτε προκαλέσαμε την παραμικρή ζημιά στην περιουσία του κοσμάκη,γι'αυτό δεν είχαμε και συλλήψεις,αν κάναμε ότι εσείς 100 αυτεπάγκελτες προσαγωγές θα είχαμε.

Αλλά τα ψέματα σας δεν έχουν πραγματικά όριο... Την ώρα της επίθεσης στην Πλ.Κολοκοτρώνη δεν συνέλαβαν κανέναν,ούτε "αναρχικό",ούτε εθνικιστή.
Οι συλλήψεις έγιναν μετέπειτα εξαιτίας των επεισοδίων που προκαλέσατε ώρες μετά και αφού οι εθνικιστές είχαν αποχωρήσει..
Άλλη φορά να προσέχεις τι λες γιατί εκτίθεσαι..!

Ανώνυμος είπε...

Αντε παλι να το επαναλαβουμε:"Η ερωτηση ηταν συγκεκριμενη:εχεις δει αναρχικους να χαριεντιζονται με μπατσους;Γιατι εμεις εχουμε δει φασιστακια να βγαινουν με πλημμεληματα υστερα απο δολοφονικη επιθεση(πετραλωνα)ενω εχουν βρεθει πανω τους μαχαιρια και τσεκουρια κι ενω εχουν παραδεχθει οτι βρισκοντουσαν εκει και οτι ειναι μελη της χρυσης αυγης.Καταλαβες η να ξαναρωτησουμε πανηλιθιε;
Αν ενα μεγαλο μερος του λαου σας συμπαθει γιατι κρυβεστε στους πιο ψηλους οροφους κεντρικων κτιριων και πισω απο τις πλατες των μπατσων οταν αποφασισετε οι λιγοστοι να κατεβετε στο δρομο;Ανεβα παλι στο δεντρο σου πιθηκα."

Ανώνυμος είπε...

...αν αποκαλεις περιουσια του κοσμακη τις προσοψεις δυο τραπεζων,ευγε πιστο σκυλι...

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς τον πάλι στο "χαζομπλόγκ" μας. Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν δεν έχεις απαντήσει σε τίποτε μέχρι τώρα. Κάνουμε ασκήσεις υπομονής με την περίπτωσή σου και επίσης, κάνουμε μια αξιόλογη προσπάθεια ψυχιατρικής υφής να ακολουθήσουμε τον ασυνάρτητο συνειρμό σου.
Αυτό που έχεις λοιπόν να πεις είναι ότι οι αναρχικοί στις 2 Φλεβάρη έσπασαν τα μαγαζιά του κοσμάκη. Μάλιστα! Καινούργια πλευρά στην διαστρέβλωση για εκείνη τη μέρα αφού οι άλλες πλευρές δεν σου βγήκανε.
Οι φασίστες λοιπόν δεν ενοχλούν καμία μεριά του Κεφαλαίου γιατί είναι το μακρύ του χέρι. Είναι οι μεγάλοι τσουτσέδες των αφεντικών.
Οι αναρχικοί όταν σπάνε, ΔΕΝ σπάνε τα μαγαζιά του κοσμάκη αλλά αντιπροσωπείες πολυεθνικών, μεγαλομάγαζα και φυσικά... τράπεζες. Αυτός είναι λοιπόν "ο κοσμάκης" στον οποίο αναφέρεσαι και τον οποίο υπερασπίζεσαι. Με γειά σου με χαρά σου. Μην μας το παίζεις μετά αντικαπιταλιστής, χαλβά, ε χαλβά!
Το απόγευμα της 2 Φλεβάρη οι μπάτσοι που σας χάϊδευαν όλη μέρα επιτέθηκαν στην πορεία εξόδου από τα Προπύλαια με το που πάτησε το πόδι της στην Ιπποκράτους. Τα σκυλιά του κράτους που ποτέ δεν έχουν πειράξει ούτε μια τρίχα από την καράφλα σας, χτύπησαν την πορεία απρόκλητα και προσήγαγαν 100 άτομα -που λες κι εσύ- χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία...
Το τραγικό είναι που μας εγκαλείς να προσέχουμε γιατί έχουμε εκτεθεί...Κι εδώ υπάρχει σαφές κλινικό δείγμα κλιμάκωσης από την βλακεία στον κρετινισμό με χαρακτηριστικά βαρειάς ψύχωσης. Τέρμα! Πρέπει να κοιταχτείς!

ΥΓ.
Έχω αυτοαποκληθεί και κύναιδος και πούστης και ομοφυλόφιλος ανάλογα με το πώς νιώθω κάθε φορά την έμφυλη κατάστασή μου. Λογαριασμό θα σου δώσω; Ή πιστοποιείς μήπως ότι μπορεί να με πείραξε το ότι μέσα στην χυδαία απώλεια ψυχραιμίας σου πριν μερικά σχόλια ότι με αποκάλεσες πούστη; Μαλάκας είσαι; Δεν θα μάθεις ποτέ τι εννοεί ο ποιητής όταν γράφει: "τίποτε το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο". Γι' αυτό είσαι φασίστας και θα μείνεις για πάντα δυστυχισμένος, ανάπηρος και ακρωτηριασμένος. Μισάνθρωπε!

Ανώνυμος είπε...

Αχ αγριέψαμε?
χαχαχα,μην χάνεις την ψυχραιμία σου έτσι εύκολα ομοφυλόφιλε.. βρες κανένα αγοράκι να ηρεμήσεις..

Επανειλημμένα έχετε κάψει μαγαζιά,όχι πολυεθνικών,αλλά απλών πολιτών και μην στρουθοκαμηλίζετε ηθελημένα.
Η αστυνομία σας άφησε να κάνετε μια παράνομη αυτοσυγκέντρωση και στη συνέχεια να επιτεθείτε σε μια νόμιμη εκδήλωση τιμής στους 3 ΕΛΛΗΝΕΣ αξιωματικούς που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.Σας άφησε διότι αυτό σύμφερε το κράτος,να ακυρώσει την πορεία των εθνικιστών.

Ο παρακρατικός σας ρόλος πλέον είναι εξόφθαλμος και δεν εννοώ τον απλό αναρχικό αλλά τις συμμορίες "αντιφα" που πλέον σε άλλες χώρες έχουν χάσει κάθε πρόσχημα και παρελαύνουν με σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ...
Άλλωστε γνωστό είναι ότι το ιντιμυντια χρηματοδοτείται από τον μεγιστάνα μεγαλοεπιχειρηματία Σόρος.. τώρα το πως γίνεται ένας πάμπλουτος να νοιάζεται για αυτά που παριστάνει οτι νοιάζεται το 'ιντυ' τι να σου πω.. ψάξε βρες και για αυτό καμιά δικαιολογία..

Καμαρώστε τους αντιφα στη Γερμανία!

http://bp1.blogger.com/_GyayN1_7hd8/RpDfQdYWKNI/AAAAAAAAAO4/2NMyJHlhrIE/s400/antifa1.jpg

Έτσι είστε κατά του καπιταλισμού?Έχοντας σημαίες της Ηπα?
Άντε καμιά βόλτα στο Δαφνί..

Ανώνυμος είπε...

Η ηλιθιοτητα σου εχει καταντησει κουραστικη.Η φωτο που μας πασσαρεις ειναι γερμανων anti-deutche,αν τους ξερεις ηθελημενα λες ΨΕΜΜΑΤΑ,αν δεν τους ξερεις ειναι κατι γραφικοι πανηλιθιοι της δικης σου κλασης και του μαυρου θρηνου που εχουν μπερδεψει την αποκατασταση των ενοχων τους,ως γερμανοι,για τα κρεματορια με την υποστηριξη του ισραηλ.Για δωσε στοιχεια για τη σχεση σορος-ιντυμηντια.Ούτε εσυ που το επικαλεισαι δεν μπορεις να δικαιολογησεις το βλακωδες ψεμα σου.
Είναι πασιγνωστο οτι οι αναρχικοι δεν τα παιρνουν απο πουθενα και τα εντυπα,νοικια,αφισσες τα πληρωνουν απο την τσεπη τους και μονο γιατι αποτελει και την κοινωνικη τους προταση για την καταργηση της μεσολαβησης του χρηματος ως σχεση,τωρα το αν θα βολευε πολλους σαν και του λογου σου να συμβαινει το αντιθετο ειναι δικο σου και μονο ζητηματακι.
Είναι κουραστικο να απαντουμε στην απεριοριστη βλακεια σου αλλα συνεχιζουμε.
Στις 2 φλεβαρη χαριεντιζοσασταν με τους μπατσους αγκαλια στην κολοκοτρωνη ναι ή ου πανιβλακα;απαντησε μας επιτελους...
Για πες μας καποια μαγαζια "απλων πολιτων" που εχουν καψει αναρχικοι;
Είναι σιγουρο οτι και παλι δεν θα μας απαντησεις οχι μονο απο αδυναμια αλλα και απο ανεπαρκεια...
θλιβερε πιθηκα...

Ανώνυμος είπε...

τώρα είδα σύντροφοι/ισσες το υστερόγραφο αυτό, και έχω να πω κάτι από μια άλλη οπτική.

Το να αφήνετε τα σχόλια των φασιστών εδώ δεν αποτελεί κατά τη γνώμη μου κανενός είδους αναρχική ελευθερία. Σκεφτείτε ότι δίνετε λόγο στους φασίστες. Έχουν άλλο ένα βήμα να επαναλαμβάνουν τη μαύρη τους προπαγάνδα.

Η οποιαδήποτε συνδιαλλαγή (με την έννοια του διαλόγου φυσικά) μαζί τους δεν προσφέρει τίποτε στις γνώσεις μας και δεν εμπλουτίζει τα επιχειρήματά μας εναντίον του φασισμού. Προσωπικά μόνο αηδία μου προκαλεί και πιστεύω ότι είναι και χάσιμο χρόνου να κάθεται κανείς και να επιχειρηματολογεί απαντώντας τους.

Τις ξέρουμε και τις απόψεις τους, και τη χυδαιότητά τους και τις πρακτικές τους.

συντροφικά και αλληλέγγυα

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι καλά κάνουν εδώ και αφήνουν τους φασίστες να αραδιάζουν τις ασυναρτησίες τους. Κατά την ταπεινή μου άποψη πρόκειται για βήμα ελευθερίας που ως τέτοιο μόνο από αναρχικούς μπορεί να αποκαταστήσει την έννοια της ελευθερίας στην κοινωνική συνείδηση. Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ψηφιακή μορφή διαλόγου που εξελίσσεται σαν σε ένα τοίχο. Εσύ μπορεί να σβήνεις τα συνθήματα, και καλά κάνεις ασυζητητί, ενώ κάποιος άλλος να τα εξευτελίζει, να τα κουρελιάζει, να τα αφανίζει με το κύρος της άποψής του. Επιλογές κι επιλογές. Εγώ προτιμώ αυτό που γίνεται εδώ γιατί έχω βαρεθεί τα μπινελίκια του πεζοδρομίου που θέλουν να αναπαραχθούν και πέρα από το πεζοδρόμιο. Γιατί δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο και το ζήτημα δεν είναι αν εσύ και οι σύντροφοί σου ξέρετε πόσο κτήνη είναι οι φασίστες αλλά εγώ πιθανόν, μαζί με παιδιά από λύκεια (εκεί οι φασίστες ψήνουνε κόσμο κάργα), από συνεργεία, άλλοι εργαζόμενοι που τυχόν παρακολουθούμε μόνο καλό μας κάνει που εκφράζονται απόψεις και που στο τέλος οι φασίστες, κάθε φορά, ταπώνονται. Να είστε σίγουροι ότι γίνονται λιγότερο επικίνδυνοι κοινωνικά όταν τους παίρνεις την ψυχή και τους αφήνεις να "μουγγανίζουν" όπως έγραψε κάποιος παραπάνω.
Με εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

βρε καλως το εθνικοτσολι...αργησες καμια βδομαδα,νομιζοντας πως το εντατικο φροντιστηριο για αναζητηση επιχειρηματων θα πιασει τοπο;κουνια που σε κουναγε...μια μικρη ανακεφαλαιωση των λογων σου ειναι αρκετη για θερινη ψυχαγωγια...αρχικα μας κατηγορησες οτι πλακωσαμε χαροκαμενη μανα με 2 παιδια,και μαχαιρωσαμε 15χρονα...αφου δε μπορεσες να μας πεισεις για την εγκυροτητα της ειδησης,μας κατηγορησες για το πλακωμο φανταρακου ,και νεαρου καταφρονεμενου εργατουπαλληλου βιβλιοπωλειου...ο ενας αποδειχτηκε γνωστο εθνοκαθικι της ηλιουπολης με προιστορια,ο αλλος ενας απλος πλην τιμιος εθνικιστακος με ξουρα μαλλι,που πουλαει βιβλια του γεωργιαδη,και στον ελευθερο του χρονου,χωνει και καμια μαχαιρια...θυμηθηκες το χριστοδουλο,το λεωνιδα,και δε ξερω και γω τι αλλο..μετα ,προσπαθωντας να μας πεισεις για την "αιμοδιψη" μας συμπεριφορα,μας αραδιαζεις μια φωτογραφια αυτοπεριφρουρουμενης πορειας συντροφων με κρανη και ξυλα...ξεχνας ομως επιλεκτικα να μας πεις πως η πορεια διοργανωθηκε με αφορμη την αθωωση του μπατσοδολοφονου μελιστα...και επειδη δε μας αρεσει να μας ξυλοφορτωνει και να μας σκοτωνει με τα 38αρια του ο καθε μπατσος,αναλαμβανουμε αυτοοργανωμενα τη περιφρουρηση των εαυτων μας και των συμμετεχοντων συντροφων στη πορεια...και συν τοις αλλοις,δεν εγιναν και επεισοδια στη συγκεκριμενη πορεια(οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια,αλλα δειχνει τη τζουφια τεκμηριωση σου). κατανοητο;ξεχνας επισης να μας πεις οτι την ιδια περιοδο μια αλλη παρεουλα οργωνε την αθηνα με αυτοσχεδια τσεκουρια και ασπιδες πλαι στα ματ...απο τα δημοφιλη μελη της ηταν ο μακης ο βοριδης(πλεον γραβατωμενος δημοκρατης που δε χρησιμοποιει τσεκουρι ,αλλα αλλα μεσα...).το ειδησεογραφικο πρακτορειο του μαυρου θρηνου,δε λεει κατι γι'αυτο;μουγκα;μετα αλλαζεις θεματολογια ,και μας κατηγορεις οτι ειμαστε πιονια του κρατους και του κεφαλαιου.μας ειπες υπαλληλους της κυπ.και παρολο που σου ανταπανταμε με το αποχαρακτηρισμενο εγγραφο του 007-μιχαλολιακου,κανεις το κοροιδο να μας απαντησεις ουσιαστικα.γενικολογες εικασιες του στυλ:"σιγουρα καποιος απο σας θα'χε μαχαιρι πανω του΄΄,η ΄΄ειναι γνωστο οτι ειστε πρακτορες της κυπ΄΄.παραληρεις οπως ο αδολφος λεγοντας για αντιπαγκοσμιοποιηση και εθνικισμο και λαικο κρατος και αλλα συναφη ξερασματα...στη κορυφωση της αρλουμπας σου,μιλας για συνεργασια εθνοκαθικιων-μεταναστων.αν και η ιδια η ιδεολογια του εθνικισμου αντιτιθεται στη μεταναστευση(παρολο που την εφαρμοζει προκειμενου να επιβιωσει ο καπιταλισμος τον οποιο υπηρετει το καθε ΄΄λαικο-εθικιστικο΄΄ κρατος...),προσπαθεις να μας μιλησεις για αντικαπιταλιστικη συμμαχια...παλι μια απ'τα ιδια...μια φωτογραφια με ΄΄κυριλε΄΄ιρανους σε συγκεντρωση ναζηδων,νομιζεις οτι ενισχυει το επιχειρημα σου.αγνοεις την ιδια την ψευδη συνειδηση αφου εισαι και ο ιδιος διαμορφωμενος απο αυτη.μια χουφτα ιρανων η οποια νομιζει οτι υπερεχει φυλετικα εναντι της ιδιας φυλης που θεωρει οτι ανηκει...ξεχνας,η μαλλον αγνοεις να μας πεις πως ο αντιπροεδρος του ολλανδικου ακροδεξιου κομματος,ηταν μαυρος, απογονος μεταναστων απο το κειπ ταουν,και ταυτοχρονα πολεμιος της μεταναστευσης...και ο προεδρος,δηλωμενος ομοφυλοφιλος.μια ιδεολογια βασισμενη στην αυτοαναιρεση.εγω θεωρω απολυτα λογικο να συμμετεχουν στο πανυγηρι σας και μαυροι και ρωσοι,και ισπανοι,και ιρανοι,αφου εχετε οπως και ολοι μας ,το ιδιο μπασταρδεμα(μονο που εμεις δε τρεφουμε αυταπατες περι φυλης,εθνους,αιματος....).γιαλατζι "φυλετικα" οντα που νομιζουν οτι ειναι απογονοι μιας καποιας φυλης.εσεις πως αντιδρατε ομως;επιπροσθετα,και επειδη εισαι και ασχετος με τα λεξικα,μεταναστης δεν ειναι αυτος που απλα βρισκεται σε εναν αλλο τοπο απο τον δικο του...για παραδειγμα ,ενας επιχειρηματιας ,η ενας πρεσβης του κρατους,ενας τραγουδιστης που κανει διεθνη καριερα,η ενας τουριστας,δε μπορουν εξ ορισμου να θεωρηθουν μεταναστες...οι ιρανοι που βρισκονται στη γερμανια δεν ειναι ολοι μεταναστες.αδυνατεις να κατανοησεις την κατασταση της μεταναστευσης,και στην ετοιματζιδικη σου ιδεολογια μπερδευεις τον αλλοδαπο με τον μεταναστη...και ξερεις,υπαρχουν και ιρανοι εθνικιστες,οχι κατ αναγκη μεταναστες...7 στο συνολο τους ειναι οι ιρανοι αντιπροσωποι(!) που μας δειχνεις στις φωτογραφιες σου(cache απο παλια αναρτηση μαυρου θρηνου).ακρως μαζικη η προσελευση.ενδεικτικη της συνεργασιας εθνικιστων -μεταναστων η φωτογραφια ντοκουμεντο σου.οποτε ατοπη για αλλη μια φορα η συλλογιστικη σου πορεια.και στη τελικη,αν νομιζεις οτι με μια φωτογραφια θα μπορεσεις να αντισταθμισεις τα χιλιαδες βιντεο-φωτογραφιες,που δειχνουν τους εθνικοτσογλανους του καθε κρατους να ξυλοφορτωνουν και να σκοτωνουν μεταναστες,χαρακτηριζοντας τα ως συντονισμενη προβοκατσια,τοτε δε πας καλα...πεταγεσαι και μια βολτα στη 2α φλεβαρη...εκει,δινεις ρεστα!σε ενα επαναστατικο σιχτριρισμα μας λες οτι μας προστατευσαν οι μπατσοι,ενω εσας σας απαγορευσε τη πορεια ο εισαγγελεας.σιγουρα,μια απαγορευση πορειας μετα το σοου που δωσατε με τους μπατσους,ενισχυει τη τιμη των οπλων...το επαναστατικο προφιλ του εθνικιστη πρεπει να ειναι καθαρο σα τη καραφλα του.καλυτερα ΄΄απαγορευμενη΄΄πορεια,παρα μια πορεια παρωδια...γι αυτο και οι μπατσοι σας φορτωσαν τα πραγματα στο βανακι.επειδη απαγορευτηκε η πορεια οχι η φυγη.αντιθετα,στη δικη μας ΄΄νομιμη΄΄ πορεια η οποια αβανταριστηκε απο το κρατος ,ειχαμε 120 προσαχθεντες,και 25 τραυματιες απο τα φιλικα δακρυγονα και τα αναποδα γκλοπς των μπατσων...ο εισαγγελεας οταν σταματησε να πινει καφεδακι με τον λιακο τον παναγιωταρο,διεταξε για μια εκατοστη συλληψεις συντροφων μας...τοσο απλα.η περιουσια του κοσμακη ,ειναι γνωστο ανεκδοτο...ο κοσμακης παντα τυχαινει να ναι ενας τραπεζικος ομιλος,μια πολυεθνικη ,ενα εμπορικο κεντρο,ενα περιπολικο,μια ναυτιλιακη εταιρια,και ολη η φτωχολογια που τοσο προθυμα υπερασπιζεσαι...ευγε αντικαπιταλιστη προστατη του καπιταλιστικου κοσμακη!το να προσπαθησω να περιγραψω πολιτικες επιλογες που εσυ αδυνατεις να κατανοησεις,-το ξαναλεω-ειναι χασιμο χρονου.κατσε τωρα στο δυαδικο μικροκοσμο του μαυρου θρηνου και του υπολοιπου εθνικιστικου μωσαικου,και πλασε τις ψηφιακες-εθνικιστικες σου ιστοριουλες με το κακο αναρχικο λυκο...καλες ονειρωξεις!

υγ:ο πασσαρης,ο ρελλος,η αθηνη,και ο αλεφαντος,θα ταιριαζαν μια χαρα στον αχταρμα των φωτογραφιων του ΄΄ριζοσπαστικου΄΄μαυρου θρηνου...τι λες;

Ανώνυμος είπε...

""ο αντιπροεδρος του ολλανδικου ακροδεξιου κομματος,ηταν μαυρος, απογονος μεταναστων απο το κειπ ταουν""
Δεν εχω αμφιβολια,οι ακροδεξιοι τα κανουν αυτα,παρε παραδειγμα τον καρατζαφερη που εχει μαυρη στη νεος.. και πουστη βουλευτη εχει και απ'ολα.
Εδω ειναι και η διαφορα ακροδεξιου και εθνικιστη-εθνικοσοσιαλιστη..


""Κατά την ταπεινή μου άποψη πρόκειται για βήμα ελευθερίας που ως τέτοιο μόνο από αναρχικούς μπορεί να αποκαταστήσει την έννοια της ελευθερίας στην κοινωνική συνείδηση.""
Ειδαμε την ελευθερια που πιστευετε οταν καιτε βιβλια.....

Η φωτογραφια που εβαλα ειναι απο την αντιφα γερμανιας ρε στραβαδι,δεν βλεπεις ουτε το σημα της αντιφα κατω αριστερα.Αντε διαδηλωστε με αμερικανικες σημαιες και βουλωστε το τωρα!

Υ.Γ.:Βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω ολες τις ασυναρτησιες σας.

Αυτα που λετε μπορειτε να τα πειτε σε καποιο γιατρο να σας βοηθησει..
Δεν θα παιξω εγω αυτο το ρολο..
Καλη συνεχεια στην "προσπαθεια" σας και προσοχη στους φασιστες..!

Ανώνυμος είπε...

Α, πα, πα! Ο υπέρτιτλος των σχολίων θα μπορούσε να είναι: "η αρμένικη βίζιτα ενός εθνικιστή".
Άντε λοιπόν, εντάξει μας τα' πες. Καταλαβαίνουμε. Βαρέθηκες τη μονοτονία και τους παράλληλους μονολόγους στον "μαύρο θρήνο", σιχάθηκες τους πούστηδες και τους μαύρους στο σάιτ του Καρατζαφέρη, χάζεψες από το βαθμό ευφυίας στο σάιτ των χρυσαύγουλων και είπες να ξεσκάσεις λίγο εδώ στο φιλόξενο αναρχικό μας σάιτ. Εδώ νιώθεις ότι αναβαθμίζεσαι από υπάνθρωπος σε άνθρωπος. Κατανοητό. Μπερδεύεσαι. κατανοητό. Αλλά κι εμείς τί να σου κάνουμε; Καταχράζεσαι την καλοσύνη και την ευγένειά μας. Δεν είναι σωστό... Ήμαρτον! Παράτα μας πια! Κορέστηκες! Ώχου!

Ανώνυμος είπε...

Ένας έξυπνος άνθρωπος είχε πει κάποτε - σε ελεύθερη μετάφραση - μιλάμε για φασίστες, όχι μαζί τους...

Ανώνυμος είπε...

Θα μας επιτρέψεις, στο βαθμό που ΔΕΝ μας αποκαλείς εμμέσως πλην σαφώς ηλίθιους, να έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση για την ευφυία...

Σύντομο ανέκδοτο:

Σύντομο ανέκδοτο:
Φεύγουν οι πυλώνες της ΔΕΗ από το Αιγάλεω