Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

"Π. Ράλλη": σήμερα στο Πολυτεχνείο στις 8μμ

Η υπόθεση της Π. Ράλλη, των 2 κρατικών δολοφονιών στο ρέμα επί της Σαλαμινίας, των εξευτελιστικών συνθηκών για τους μετανάστες, των βασανιστηρίων για τους έγκλειστους στο σύγχρονο κολαστήριο του "Αλλοδαπών", η υπόθεση αυτή που συμπυκνώνει όλη τη βαρβαρότητα τους θεσμισμένου κρατικού ρατσισμού είναι ανοιχτή.
Μετά και την δολοφονία του μπαγκλαντεσιανού μετανάστη στις αρχές του χρόνου οι αστυνομικές μανούβρες δίνουν και παίρνουν. Αυτή τη φορά ο κατασταλτικός αυτοσχεδιασμός οδηγεί την ουρά των μεταναστών που περιμένουν για να καταθέσουν τα χαρτιά για την χορήγηση ασύλου, στην άλλη μεριά της οδού Σαλαμινίας, στο κομμάτι που ξεκινά από την Αγ. Άννης και καταλήγει στον Κηφισσό. Θεωρούν ότι έτσι αποφεύγουν το θανατηρόφο ρέμα και επομένως και τα θανάσιμα παραδείγματα. Επιπλέον αποκόπτουν τη δυνατότητα των μεταναστών να προχωρήσουν σε ενδεχόμενο αποκλεισμό της Π. Ράλλη μια και δεν υπάρχει πια κανένα σημείο επαφής με την ουρά.

Μετά την κατάληψη στο ελληνικό συμβούλιο προσφύγων την περασμένη εβδομάδα, κρίθηκε απαραίτητο να συγκροτηθούν συγκεκριμένες κατευθύνσεις και δράσεις στην προοπτική υπονόμευσης της δολοφονικής μεταναστευτικής πολιτικής.
Στη βάση αυτή καλείται συζήτηση σήμερα στο Πολυτεχνείο στις 8 μμ...

[Λόγω της επίθεσης που δέχτηκαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας με αποτέλεσμα τους σοβαρούς τραυματισμούς 3 ατόμων, όπως επίσης και της αναταραχής στο λιμάνι του Πειραιά με τις εκτεταμένες συγκρούσεις μεταξύ αγροτών και αστυνομίας, η συζήτηση αναβλήθηκε για την Δευτέρα 9 Φλεβάρη στις 7μμ στο Πολυτεχνείο]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύντομο ανέκδοτο:

Σύντομο ανέκδοτο:
Φεύγουν οι πυλώνες της ΔΕΗ από το Αιγάλεω